3Talks 港人自講討論區's Archiver

lamlambrian 發表於 2006-4-19 01:06 PM

12星座變心天文台

12星座變心天文台

白羊座警報:態度急變

白羊座D情人唔多識講大話。如果佢有變心打算,首先會表現出就係態度上對你敷衍了事,可能失約或者唔再打電話俾你。總之,態度一變就係佢變心警訊

金牛座警報:品味改變

雖然好難將金牛座同變心聯想埋一齊,不過一旦佢地D飲食習慣或者著衫D品味改變得好大,就係危險象徵。當佢有D咁變化時,十之八九係變心咯。

雙子座警報:講話方式變哂

雙子座變心率相當高。變心警號經常出現響佢地最叻口才度,好似講D習慣改變哂。呢種變化非常微妙,不過如果你留心多D,一定可以發覺佢D鬼馬

巨蟹座警報:變得懶溫柔

巨蟹座D人溫柔而又感情豐富,相對佢地對於變心罪惡感非常強烈。所以巨蟹座D人一旦有左第二個,會變得非常溫柔,因此好容易就發覺

獅子座警報:自誇次數減少

獅子座D人鐘意誇耀自己。假如獅子座D人開始一味講其它,咁就係佢注意力轉移去左第二度證據;極有可能暗示佢已經變心咯。

處女座警報:正經認真咁同你講電話

處女座D人有強烈倫理觀念,認為變心係唔得事。所以,當佢想極力掩飾某D事時侯,用正經到死語氣同你講電話,就表示非常危險啦.

天秤座警報:成人話自己好忙

天秤座D人絕對唔會令自己俾人話係衰人。所以如果另有新歡,一定絕口不提,只會話自己好忙,用呢種消極方式去拒絕你,夠哂狡猾哩!

天蠍座警報:對你D態度惡化

天蠍座係最唔可能變心星座。不過如果佢D態度突然惡化,講D說話突然變得粗魯火爆,咁就係危險先兆。係佢極力想掩飾自己花心,情緒非常唔安定。

人馬座警報:突然失去聯絡

變心率相當高D人馬座,一旦鐘意左其它人,會完全不顧後果,把全部精力轉向新歡。所以,如果佢突然同你失去哂聯絡,咁就表示玩完!

山羊座警報:成績一落千丈

認真踏實山羊座一旦變心,會開始處於浮躁不安狀態,會犯一D平常絕唔會犯錯。例如唔記得帶、成績退步等等,都係佢變心徵兆。

水瓶座警報:興趣改變

好奇心強水瓶座,一旦有左新對象,往往好奇心同新鮮感驅使下,習慣會有所改變,往往就係佢變心一大訊號。

雙魚座警報:講出其它人個名

完全唔識講大話雙魚座,一旦有左第三者,遲早會言談之間講出個個人名,表示佢已經移情別戀。總之,雙魚座D人係襟唔住佢地變心祕密。

無謂人 發表於 2006-4-20 10:04 AM

雙魚座警報:講出其它人個名
完全唔識講大話雙魚座,一旦有左第三者,遲早會言談之間講出個個人名,表示佢已經移情別戀。總之,雙魚座D人係襟唔住佢地變心祕密。

完全唔識講大話,呢句就真呀 ~~~~

ghostfish 發表於 2006-4-28 12:43 AM

天秤座警報:成人話自己好忙

天秤座D人絕對唔會令自己俾人話係衰人。所以如果另有新歡,一定絕口不提,只會話自己好忙,用呢種消極方式去拒絕你,夠哂狡猾哩!

yes~XD

cindys 發表於 2006-5-29 11:54 PM

天蠍座警報:對你D態度惡化

天蠍座係最唔可能變心星座。不過如果佢D態度突然惡化,講D說話突然變得粗魯火爆,咁就係危險先兆。係佢極力想掩飾自己花心,情緒非常唔安定。

笨笨~ 發表於 2006-6-9 12:42 AM

白羊座警報:態度急變

白羊座D情人唔多識講大話。如果佢有變心打算,首先會表現出就係態度上對你敷衍了事,可能失約或者唔再打電話俾你。總之,態度一變就係佢變心警訊

cwai 發表於 2006-6-9 01:07 AM

唔識講大話....

Rick117 發表於 2006-6-17 12:18 PM

山羊座警報:成績一落千丈

認真踏實山羊座一旦變心,會開始處於浮躁不安狀態,會犯一D平常絕唔會犯錯。例如唔記得帶、成績退步等等,都係佢變心徵兆。

頁: [1]