19 12
發新話題

m 痛真係好慘..

引用:
原帖由 joey1225 於 2009-5-18 12:08 AM 發表
原本好地地諗住今日去街.. 點知又痛到冇晒心機.. 又冇左一日假期..

有咩辦法可以減輕 d  ar ...
你係次次都咁痛, 定今次特別痛咋??
如果長期係咁, 應該去睇吓醫生囉!! =^.^=

引用:
原帖由 siupeach 於 2009-5-25 02:00 AM 發表
我食開叫輕樂偶既避孕丸
係屈臣氏藥房個藥劑師介紹既.
食左之後真係冇咁m痛.
其實....................我都唔係好知!!  
食咗避孕丸係咪會直頭冇M到既呢?? =^.^=

引用:
原帖由 大花 於 2009-5-26 12:05 AM 發表

但食避孕丸會有好多副作用bor !
而家新一代呢d避孕丸唔會啦 ,用所左謂既低雌激素配方,安全之餘,副作用(例如肥左,作嘔)都比一般高劑量避孕丸少。

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-5-25 01:48 PM 發表

得嫁咩 ?
食避孕丸舒緩經痛同調節經期好出奇咩

引用:
原帖由 catbb15 於 2009-5-27 11:29 PM 發表

其實....................我都唔係好知!!  
又唔係食停經藥..應該會準時o的黎o添呀

引用:
原帖由 catbb15 於 2009-5-27 11:29 PM 發表

同埋樓上講o個隻藥呢要 keep 住日日食先得

引用:
原帖由 道明 於 2009-5-19 12:13 AM 發表
男人重麻煩呀!
會K痕架,痕起上黎會做埋D好唔理智既事
咁都係痕之嘛..
我地痛咪仲慘...

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-5-25 01:48 PM 發表

得嫁咩 ?
係唔係真係會冇咁痛 ga ... ??

回復 18# joey1225 的帖子

我女朋友之前都成日話痛...
攪到工又返唔到....要我陪佢睇醫生.....
醫生開左d避孕丸比佢..食左一排真係好左

19 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。