發新話題

想問下而家由天水圍去到中環要幾耐?

引用:
原帖由 winnie214 於 2009-8-21 04:33 PM 發表
坐西鐵好快架咋wo,半個鐘就到, 唔駛做悲情城市啦, 咁快可以出到尖沙咀 ~~~~
咁快
我都想去悲情住喇

引用:
原帖由 Rizla 於 2009-8-21 11:43 PM 發表

咁快
我都想去悲情住喇
元朗就真係方面喇
本身D巴士就好快出市區
而家重有地鐵

引用:
原帖由 衛蘭 於 2009-8-21 01:38 PM 發表
about 1hr 30mins by bus ...
早上村巴唔使9~10個字,坐西鐵就9個字,必到. ,如果住屯門,天水圍記得買月票用.抵! 抵~!抵!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2009-8-21 01:38 PM 發表
about 1hr 30mins by bus ...
個半鐘真係訓醒幾教都得咯

引用:
原帖由 傻ga 於 2009-8-22 01:40 AM 發表

早上村巴唔使9~10個字,坐西鐵就9個字,必到. ,如果住屯門,天水圍記得買月票用.抵! 抵~!抵!
咁港鐘時間易預好多

引用:
原帖由 菲菲 於 2009-8-22 10:20 AM 發表

我就唔覺得天水圍係悲情啦! 2家坐西鐵又甘快,甘方便,幾分鍾一班車,就可以出到尖東,用月票都係$470,點搭都得,返大6又方便,去深西又唔使半個鍾,又有濕地公園玩. ...
天水圍去尖東...同荃灣去時間差不多啦....
大家都坐港鐵計

引用:
原帖由 jenny1981 於 2009-8-22 12:24 PM 發表

天水圍去尖東...同荃灣去時間差不多啦....
大家都坐港鐵計
但係天水圍真係唔係好想住
日日都有家庭問題新聞

回復 18# angelamama 的帖子

其實都唔會對你有咩影響掛,xdddddd

柯士甸站個位出係唔係elements?

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-8-25 08:29 PM 發表
柯士甸站個位出係唔係elements?
係呀~~~~ 同埋行過中港城果頭都OK喎

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。