19 12
發新話題

都已經就0黎10月啦仲熱到咁...

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-9-30 04:18 PM 發表
攪到成個人都好燥熱週身都唔舒服~
涼左好多啦喎C兄

引用:
原帖由 JamieCarra 於 2009-10-5 11:31 PM 發表
呢個good呀
我國慶中秋連踩幾場bbq都係飲佢
完全唔覺熱氣
講開
冬蜜青檸都幾正架真係
可以一試

引用:
原帖由 exceljp 於 2009-10-6 01:14 AM 發表

涼左好多啦喎C兄
朝早同夜晚涼咋, 下晝都係晒到隻 dog 咁, 而且開始乾燥, 我哩兩日都鼻盟盟呀

引用:
原帖由 exceljp 於 2009-10-6 01:14 AM 發表

涼左好多啦喎C兄
又焗又悶呀大佬....

個口成日乾...

回復 11# exceljp 的帖子

天氣乾燥O左但係下午仲係好熱,
飲返D潤喉O野好D.

引用:
原帖由 winnie214 於 2009-9-30 09:37 PM 發表
得閒煲下雪梨水飲, 潤一潤下一下火佢啦~
煲? 自己一個人住,唔煲啦!我買d清心棧飲o下,夠曬方便,又多種類.

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-10-5 09:37 AM 發表

未試過喎,味道ok嗎?
都幾重薏米味呀,唔係太甜,都幾潤喉

引用:
原帖由 眼仔 於 2009-10-7 12:48 AM 發表

煲? 自己一個人住,唔煲啦!我買d清心棧飲o下,夠曬方便,又多種類.
我都係一個人住
真係買支好過煲...煲完都飲唔晒

回復 17# 92cc 的帖子

我都好鍾意麥芽薏米雪梨水

19 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。