發新話題

Y.....

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-8 09:55 PM 發表

俗語講過嘛︰男人信得過,豬那都識上樹啦

信都信唔過啦,仲邊有好男人
完全同意啦~
XDDDDDDD

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-8 21:55 發表

俗語講過嘛︰男人信得過,豬那都識上樹啦

信都信唔過啦,仲邊有好男人
= =""
好一句極具偏見o既俗語

o岩o既,吃不到的葡萄,永遠是酸的!
唯有用個答案去自欺欺人

路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 eric 於 2006-6-8 11:34 PM 發表

= =""
好一句極具偏見o既俗語

o岩o既,吃不到的葡萄,永遠是酸的!
唯有用個答案去自欺欺人
唔關吃唔吃到事....
事實上..無一個男人可以相信..

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-6-8 23:53 發表

唔關吃唔吃到事....
事實上..無一個男人可以相信..
唔同妳抝.妳仲細,大把野、大把人未遇過!

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-6-8 05:03 PM 發表

只可以話已經無好男人~
只係好男人你係唔會選擇,
因為好男人係唔起眼,
怇會同你諗將來,為將來而努力
男人努力為將來工作,
佢就會變得唔夠精彩

唔係世界無好男人,
只係你無咁架福氣同眼光見到好男人

個個男人都話自己係好男人架啦

不過用女人眼光、企係女人角度黎睇

你地認為好既我地唔同意囉,

有時我地覺得唔好既你地就覺得佢係好女人囉

就係咁之嘛,男人實為自己講說話話自己係女男人架
[

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-6-9 03:13 PM 發表

你咪傻啦,難道女人就個個都一定好咩?咪一樣有好有唔好
咁大個人,講野諗下先啦,只識一竹杆打晒一船人
咁你咪講下邊個係好男人囉..
我就完全唔覺有囉~

一人少句啦!
咁拗落去根本就無意思o既!

呢個世界,一樣米養百樣人,無可能係無的!
呢個世界不論男女,同樣都有好有壞、有靚有醜、有肥有瘦、有高有矮!

遇唔到,唔代表o的咩!
做人唔好咁武斷,會錯過好多野的!

P.S 如果覺得呢個世界上已經冇晒好人,咁請撿討一下自己的價值觀!
      因為勁有可能將「好人」呢個價值觀定為「完美」,但世界上無完美的人

引用:
原帖由 eric 於 2006-6-9 19:59 發表
一人少句啦!
咁拗落去根本就無意思o既!

呢個世界,一樣米養百樣人,無可能係無的!
呢個世界不論男女,同樣都有好有壞、有靚有醜、有肥有瘦、有高 ...
我地討論緊既係”好男人”唔係”好人”
[

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-6-9 15:13 發表

你咪傻啦,難道女人就個個都一定好咩?咪一樣有好有唔好
咁大個人,講野諗下先啦,只識一竹杆打晒一船人
我諗過先講架,女人都唔會係個個都係好女人,但同樣男人都一樣

我都唔係一竹杆打晒一船人,我只係話冇好男人啫,唔係話全部都係衰人喎
[

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。