發新話題

Y.....

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-9 20:44 發表

我地討論緊既係”好男人”唔係”好人”
如果咁簡單o既道理都唔明,講乜都冇用
妳繼續活o係妳o既世界入面吧
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-9 08:44 PM 發表

我地討論緊既係”好男人”唔係”好人”
我覺得女人先會明咩係"好男人"...
-__-"

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-6-9 22:55 發表

我覺得女人先會明咩係"好男人"...
-__-"
係囉,女人先會知女人需要d咩好男人

又唔見有俗語講好女人死晒?﹗呵?
[

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-6-10 02:09 發表

世伯相信都係男人掛?學你話齋無好男人的話,阿伯母都肯跟,咁都衰唔晒丫,算唔錯呀,可?
正如我頭先所講,由佢活o係自己o既世界入面吧!
既然係佢,咪去搵TB law,TB多數都合要求架啦!!

多一個唔多、少一個唔少!
要naive、要自我,由佢!

大家無謂動氣!
同大板飛腳一樣....
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-6-10 02:09 發表

世伯相信都係男人掛?學你話齋無好男人的話,阿伯母都肯跟,咁都衰唔晒丫,算唔錯呀,可?
連我阿媽在內,我老豆有成3個女人,你話係唔係好男人囉?唔係我話,因為我見得多呢d男人先知咩叫

衰男人,唔係我唔尊重佢,係佢自己都講男人係信唔過架,男人信一成都死,做女人就要靠自己。一個

50幾歲的老經驗都係咁講你話邊有男人信得過?
[

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-6-10 13:34 發表

咁你咪買定姑婆屋,預備下半世食自己囉,都叫做有瓦遮頭丫,最怕臨老唔過得世姐,有病都仲要自己一個去睇醫生,呢下先至灰丫嘛~~
咁我又唔係話唔會嫁人,有個人講野都好呀﹗

不過個問題咪就係仲要睇嫁個咩”好男人”囉

萬一嫁個以賭為生、又粗暴以打為生既”好男人”就唔好啦

日日提心吊膽咩,咁多報紙睇到d家庭悲劇仲未睇夠咩

更何況就算嫁左都有可能自己一個人去睇醫生啦,有男人實會陪你去咩?
[

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-10 01:50 PM 發表

咁我又唔係話唔會嫁人,有個人講野都好呀﹗

不過個問題咪就係仲要睇嫁個咩”好男人”囉

萬一嫁個以賭為生、又粗暴以打為生既”好男亠...
咪係囉..
如果揀正巴士阿叔0個D 直頭想死..

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-6-10 21:20 發表

咪係囉..
如果揀正巴士阿叔0個D 直頭想死..
仲要俾人打
[

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-10 10:03 PM 發表

仲要俾人打
咪係囉...

引用:
原帖由 亡心 於 2006-6-10 01:13 PM 發表

連我阿媽在內,我老豆有成3個女人,你話係唔係好男人囉?唔係我話,因為我見得多呢d男人先知咩叫

衰男人,唔係我唔尊重佢,係佢自己郠...
其實唔係男人同女人架明題,係你老豆本身有問題姐
你老豆有問題就全世界男人都有問題??
男人有包二奶,女人無歐佬??
男人有第二個就係衰男人,女人有第二個係咩???

我知D個世界無人會用衰女人來型容.最多都係用賤女人,臭貨姐
其實咩人都有好同壞,男人有,女人有,後生有,中年有,老年都有
係人架素質問題,你老豆本身有問題就唔係會部男人都有問題
如果係咁架,全世界女人都係賤女人,都係臭貨啦喎

你係咪賤女人同臭貨?
如果你係架,我無野講,

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。