發新話題

好想去睇世界杯呀~~

引用:
原帖由 exceljp 於 2009-12-12 05:40 PM 發表

預2-3萬啦
實OK
FINAL 果D級數O既比賽....十幾皮呀!!!

嘩, 咁貴架~~~

咁都係$200摶下好過~

引用:
原帖由 hahohaho 於 2009-12-14 12:07 PM 發表
嘩, 咁貴架~~~

咁都係$200摶下好過~
都唔叫博啦, 係咪都要增值架啦

引用:
原帖由 十墨 於 2009-12-13 11:16 發表

應該計每張單計呀? 要過200 呀....就算2千都係抽一次呢.
唔係啦! 滿 200 蚊一次,如果有400就兩次.

參加者就每個以Visa卡單一簽賬的登記付款每滿港幣或澳門幣200元,可透過Visa指定之方法登記參加抽獎1次(「Visa 2010 FIFA世界盃大抽獎」);單一簽賬滿港幣或澳門幣400元可獲2次Visa 2010 FIFA世界盃大抽獎機會,如此類推。

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-12-13 17:38 發表

FINAL 果D級數O既比賽....十幾皮呀!!!
要甘貴架,抽到就真係無得頂啦! 怪不知得5個中獎名額啦!

回復 25# 檸檬 的帖子

絕對有可能啦

引用:
原帖由 檸檬 於 2009-12-15 12:54 AM 發表

參加者就每個以Visa卡單一簽賬的登記付款每滿港幣或澳門幣200元,可透過Visa指定之方法登記參加抽獎1次(「Visa 2010 FIFA世界盃大抽獎」);單一簽賬滿港幣或澳門幣40 ...
Visa白金卡、Visa Infinite卡消費或在海外簽賬,更可獲10倍抽獎機會

我有白金卡@@
正!

引用:
原帖由 lwcpaul 於 2009-12-16 12:14 AM 發表

Visa白金卡、Visa Infinite卡消費或在海外簽賬,更可獲10倍抽獎機會

我有白金卡@@
正!
簽二萬蚊咭數
即係有一千次抽獎機會!!!!

回復 1# kiwang 的帖子

咁正.............去南非睇世界杯!
唔駛錢咩!? 諗住睇轉播咋!

引用:
原帖由 檸檬 於 2009-12-15 12:54 AM 發表

參加者就每個以Visa卡單一簽賬的登記付款每滿港幣或澳門幣200元,可透過Visa指定之方法登記參加抽獎1次(「Visa 2010 FIFA世界盃大抽獎」);單一簽賬滿港幣或澳門幣40 ...
嘩! 正喎! 會送幾多張先, 如果得個十張八張咁就無謂啦!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。