23 123
發新話題

日本? 美國? or....? 邊度好呢?

日本? 美國? or....? 邊度好呢?

老豆聖誕前話一家出去玩,問我想去邊,而家唔知邊度抵玩呢? 日本係想去,但d yan 好似好高呀..貴貴貴...有咩介紹比我呀?thx.

去東南亞咪平D囉.

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-12-14 01:48 AM 發表
去東南亞咪平D囉.
泰國馬來西亞~~

呢家咁遲,仲有無PACKAGE俾你BOOK呀???

引用:
原帖由 hahohaho 於 2009-12-16 02:19 PM 發表
呢家咁遲,仲有無PACKAGE俾你BOOK呀???
又你喎~依家都幾忟下...

引用:
原帖由 檸檬 於 2009-12-12 12:04 PM 發表
老豆聖誕前話一家出去玩,問我想去邊,而家唔知邊度抵玩呢? 日本係想去,但d yan 好似好高呀..貴貴貴...有咩介紹比我呀?thx.
你老豆比錢,當然去日本啦! 而家visa 有discount ,好多outlet 都有呀.'

http://www.visa-e-mailclub.com/visitjapan/tc/index.html

引用:
原帖由 檸檬 於 2009-12-12 12:04 PM 發表
可以去馬來西亞呀,富貴門影得幾靚呀.gogogo

引用:
原帖由 大花 於 2009-12-20 05:51 PM 發表

你老豆比錢,當然去日本啦! 而家visa 有discount ,好多outlet 都有呀.'

http://www.visa-e-mailclub.com/visitjapan/tc/index.html
所以有時去旅行, 除左PLAN 行程, 仲要PLAN 埋呢D 著數野, 比心機睇真係會慳唔少~

引用:
原帖由 眼仔 於 2009-12-20 05:57 PM 發表

可以去馬來西亞呀,富貴門影得幾靚呀.gogogo
睇高清台仲正呀,
去到唔知係唔係咁.

我反而想知visa有個優惠, 講果地方叫
暹粒

"以Visa卡到暹粒,只需以優惠價US$99,即享雙人3天2夜克萊蒙酒店住宿豪華套票"

係咩家伙~

23 123
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。