發新話題

聽日就係情人節,唉...

你兩個算吧喇!
年年我都冇禮物架喇,莫講話係情人節,就連x'mas & 生日都冇!
亦從來冇人同我慶祝過生日,甚至連生日都未必記得.....

fd多又點?!咪又係被遺忘....
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 情迷﹏朗。 於 2006-2-3 01:28 發表
我陪你@O@"
修羅貓貓都係

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:14 AM 發表

笨笨有無得曬幸福呀?

引用:
原帖由 wang 於 2006-2-3 01:31 發表

今年你生日..同你係3 talk攪個生日會!
今年生日?!過o左law!
我1月7架!

多謝你,有心了!

不過今年我紅顏好難得抽到時間同我好簡單咁補祝o左!
引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:32 發表

唉,我而家反而覺得單身仲開心,起碼唔怕比對方呃
我比較想過兩個人的生活

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:34 發表

好野,小個人曬
XDDDDDD

咁又係

引用:
原帖由 wang 於 2006-2-3 01:37 發表

我地要分派系啦XDDDDDDDDD
又分派系?!講下好喇
引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:38 發表

將有怨念既group埋一堆
XDDDDDDDDDD
=口=""
除o左貞子外,我諗起<我和殭屍有個約會>

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:41 發表

我只諗到貞子咋
諗起貞子,我就諗起<咀咒情人群益會>呢個post o既內容

情人節...都係同隻狗過喇....
cry...

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-2-3 06:26 AM 發表
情人節...都係同隻狗過喇....
cry...

咁慘?!
做乜唔同d fd一齊過牙∼開心d 架bor^ ^

引用:
原帖由 CtRL●餅● 於 2006-2-4 12:29 AM 發表

咁慘?!
做乜唔同d fd一齊過牙∼開心d 架bor^ ^

人地有異性..無人性......>.<

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。