發新話題

聽日就係情人節,唉...

引用:
原帖由 eric 於 2006-2-3 01:03 AM 發表
今年情人節一樣係孤伶伶咁過!
原來唔經唔覺佢已經死o左4年,時間過得真快...

而我最愛的,偏偏唔可以用情侶身份一齊!唉...
算係因了解而不能一齊、亦因為我同佢o既關係已經返唔到轉頭!
只能各自繼 ...
我完全明白你,早二年我同你宜家架心情係一樣
可能比你更灰架係,佢同佢\條仔有問題會來同我講(我係佢現任男友同果時架EX)
唔想聽,心痛,但係要同佢傾

影,除o左呢一個
我仲有2段可以話係刻骨銘心o既情!!

一段係我第一個女朋友,但係佢已經過o左死!
另一段...都係冇可能,佢係我由細玩到大o既人
我地各自係對方o既紅顏知己,咁多年o黎共同經歷過太多o既事!
令到我地因了解而一齊唔到,因為我同佢o既關係已經昇華o左去紅顏知己....
返唔到轉頭...唉!!我愛o左佢十年,佢一直都知!!

我明知唔會再有可能、明知要放低,但係偏偏放低唔到!!
唯一放得低o既時候,就係我有人要o既時候!!
奈何冇人要....
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 林狗 於 2006-2-6 01:33 發表
情人節係幾多號?
=口=""
14號呀老闆

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-6 08:05 AM 發表

但你有個怪辟,鍾意露體喎,咁會嚇親我個妹架
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
可能你個妹唔怕嚇呢~~~~
XDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2006-2-6 08:19 AM 發表
回#61

可能佢好鐘意睇呢...........
XDDDDDDDD
仲有可能搶住睇呢~
XDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2006-2-6 04:00 PM 發表

仲有可能一齊露呢~
XDDDDDDDDDDDDD
係的話你就發達了~

o係我地頭玩離題呀!!

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2006-2-7 05:21 AM 發表

唔好咁la..XDDD
最多預埋你la..
有無預我
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-7 06:57 發表

我個契妹好正經架,你地咪亂諗呀!
雖然我將會講一句講笑o既o野,不過我相信會俾佢地打死,哈哈

放心啦,冇事o既,佢地唔會亂諗架!
因為佢地冇諗用的

講笑架咋

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-8 08:37 AM 發表

你....你狗唔答八!XDDDDD
你 2個狗咬狗骨 ~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。