發新話題

one2free係亞太區最快流動寬頻網絡?

引用:
原帖由 siupeach 於 2011-3-9 11:14 PM 發表
流動寬頻速度 世界第三
美國網速測試平台Speedtest.net昨公布調查,CSL的流動寬頻速度為世界排名第三,較其他本港流動網絡商快1.7倍。

你地信唔信?
我信呀
speedtest幾準的

以前覺得佢貴, 呢家間間差唔多價, 梗係用間好架啦~~

引用:
原帖由 kiwang 於 2011-3-16 02:12 AM 發表

咪係囉..講緊亞太區wor,唔係淨係香港 wor, 即係連日本南韓都贏埋???
流動網絡黎講其實好多國家都仲係好落後的

123 行UMTS 900

回復 14# lwcpaul 的帖子

講d野越來越深,UMTS 900係咩黎??

回復 15# 大D哥 的帖子

吓???? 真係唔知乜緊架喎! 點解用呢個 UMTS 900 就實快既!  

引用:
原帖由 kaykaywong 於 2011-3-18 03:39 PM 發表
以前覺得佢貴, 呢家間間差唔多價, 梗係用間好架啦~~
我之前一直用緊123
上年轉左3真係頂唔順
毀約都要轉返123

回復 15# 大D哥 的帖子

UMTS 900係 新3G頻道, 通話質素比舊的更清~~~

引用:
原帖由 kaykaywong 於 2011-3-19 11:24 PM 發表
原來 3g 都有分新舊

引用:
原帖由 kaykaywong 於 2011-3-19 11:24 PM 發表
原來 3g 都有分新舊

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。