34 1234
發新話題

如果講分手,,有咩辦法??

如果講分手,,有咩辦法??

同埋如果比d fd誤會鐘意某果男/女 仔,,
但係事實上唔係..有咩方法解釋牙?..
定係唔解釋咁多,,好d??
但係一直誤會,,好難溝通wo!!

真接講,
因為鐘意係一個感覺
你有一百個理由都係值口,
(你鐘意佢好心唔通個個好心你都鐘意.咁咪好唔得閒)
唔鐘意都係一個感覺
你有一億個理由都係值口
只係感情淡左大家(或者你)都唔想計續落去
拍拖要二個人認同,分手只要一邊題出
如果真係諗清楚咪直接d講,唔好拖拉
拖拉只會誤人誤已(我係一個過來人)

d個只係我覺得,唔岩聽當我無講過

引用:
原帖由 於 2006-2-3 03:09 AM 發表
真接講,
因為鐘意係一個感覺
你有一百個理由都係值口,
(你鐘意佢好心唔通個個好心你都鐘意.咁咪好唔得閒)
唔鐘意都係一個感覺
你有一億個理由都係值口
只係感情淡左大家(或者你)都唔想計續落去
拍拖要二個 ...
但係有咩方法...無咁hurt/?!?
又易d講...

引用:
原帖由 simonh54 於 2006-2-3 03:35 AM 發表
打電話囉,唔使見面又夠直接,等大家都無灣轉
我覺得打電話黎講lee d 野..呼顯左ddd.

引用:
原帖由 *∼∼火雞:” 於 2006-2-3 06:08 AM 發表
(朋)歌寄意!!!!

乜唔係情書先抄歌詞架咩~haha

引用:
原帖由 *∼∼火雞:” 於 2006-2-3 06:13 AM 發表

我都以為係.....點知= =v!!

我近掛有人個fd 收到個f.6比既情書
d內容好好笑

引用:
原帖由 CtRL●餅● 於 2006-2-3 11:22 PM 發表

但係有咩方法...無咁hurt/?!?
又易d講...
咪玩啦,分得手都係hurt架啦,咩叫無咁hurt?
有時hurt D好,可以等佢死心一了百了
你又唔想hurt到佢,又要分手,又要拖住條線,
你知唔知對佢來講仲辛苦過你一下殺死佢\\\
唔好咁自私,比條生路佢行
你hurt 佢一次,可以令佢死心重新同第二個開始
你好心做壞事,令佢無靜二可仲辛苦
個傷口都唔知何年何月先可以好返
你做下好心,行行好,一刀過快架,恨架
比佢死得痛快一D,分手亦係朋友,無架
自己搵自己笨,辛苦自己架咋
同比人用刀慢慢(記住係要好慢),插入個心度有咩分別
除左痛苦都係痛苦,D個感覺我好清楚同好熟識,FD來架同佢
你真係對佢好直接D.恨心D,好過

引用:
原帖由 *∼∼火雞:” 於 2006-2-3 06:31 AM 發表

作詩定點!???

都成2頁*A4咁大張-V-
作文!!
淨係記得最後果句:: 一生只愛一人的.....

點首歌比佢囉..................好心分手
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 惠惠 於 2006-2-4 01:46 AM 發表

你係男定女仔ar?
係男仔就易啦.....個個男仔一分手,一句話我同你唔甲" 就係咁簡單!
誤會 <--- 一"一...對人家咁好更係誤會啦!你未話我講中左! 攪到今時今日咁...
(^.^&qu ...
惠惠真係衰......
又係喎,相戀先有得分手.單戀或者誤會係唔駛分手(因為無手分)
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

34 1234
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。