發新話題

如果講分手,,有咩辦法??

引用:
原帖由 於 2006-2-3 06:29 AM 發表

咪玩啦,分得手都係hurt架啦,咩叫無咁hurt?
有時hurt D好,可以等佢死心一了百了
你又唔想hurt到佢,又要分手,又要拖住條線,
你知唔知對佢來講仲辛苦過你一下殺死佢\\\\
唔好咁自私,比條生路佢行
你hurt 佢一次 ...

...做就難

引用:
原帖由 惠惠 於 2006-2-3 07:46 AM 發表

你係男定女仔ar?
係男仔就易啦.....個個男仔一分手,一句話我同你唔甲" 就係咁簡單!
誤會 <--- 一"一...對人家咁好更係誤會啦!你未話我講中左! 攪到今時今日咁...
(^.^&qu ...

我係女仔黎架=]
唔係牙,,
分手係一個人,,比人誤會係同另一個人...^ ^

真接講
真接講
真接講
真接講

引用:
原帖由 CtRL●餅● 於 2006-2-4 02:40 AM 發表

...做就難

我知難,但係難都要恨下心腸去做
我三年前都係分手拖拖拉拉受害者之一
痛苦陪伴左我二年,每次見到佢聽到佢\電話個心好似比刀刺咁樣
果種芝味唔可以用筆墨來型容
成日以為自己仲有希望,其實只不過係失望(就係佢唔想傷我咁深結果傷得更金)
一直都係單戀.幻想一個佢,一個完美架佢同自己拍拖
好彩上一年又再比我追返佢,今次係第三次係埋一齊
我都同佢講,如果你今次要走,唔該拜托幫幫手,一刀過
我唔想再做返朋友,我唔想再一次活係痛苦之中
走我唔介意,如果要走傷我都預左,一次過傷到底,
我唔知你明唔明我講乜,我係企係你男朋友係立場講架D返話

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-4 04:25 AM 發表

從來我都唔相信分手後可以做朋友呢一套....
每個人對感情都唔同架,
宜家佢對我都OK
其實我有諗今次係返埋一齊係咪錯
雖然我同佢宜家都幾好,你都見過佢
但係真係一日分手,我真係覺得唔可以做返朋友
我會失去左一個比朋友更朋友架朋友
因為我同佢七年入面發生架野,經歷
有好多野唔駛講大家都明,有好多人我唔想同人講我都可以同佢講
因為佢係一個完全明白我架女人
希望今次可以一齊到最後
因為我希望佢做我女人多過做我朋友

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 11:39 AM 發表

加多句 Goodbye 會唔會有禮貌D呢?XDDD
都係好串嘴咁,,=]

有時又唔使講咁多野既 慢慢就會淡
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 toester 於 2006-2-5 03:33 AM 發表
有時又唔使講咁多野既 慢慢就會淡
感情我覺得唔好拖拉,要講清楚
淡係會淡,但D段時間對佢都會好辛苦
如果返轉頭佢要同你分手,閃你,唔聽你電話,拉淡你會點?
你知佢會走,但係你咩都做唔到
你比一刀刺死佢更殘忍

引用:
原帖由 於 2006-2-5 03:38 AM 發表

感情我覺得唔好拖拉,要講清楚
淡係會淡,但D段時間對佢都會好辛苦
如果返轉頭佢要同你分手,閃你,唔聽你電話,拉淡你會點?
你知佢會走,但係你咩都做唔到
你比一刀刺死佢更殘忍
你都有你既道理
但如果發生我身上 佢唔聽我電話 拉淡我
我自已會知咩事囉 我唔會勉強去補救 最怕要生要死
第時如果有機會見返面 都會好自然咁 打個招呼
如果分手時講得太白 第日見到都會咋唔識添
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

你就正la~ 我都冇機會

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。