發新話題

大家用緊既芒係幾多寸呢?

引用:
原帖由 6230 於 2006-2-5 02:08 AM 發表

所以我就用緊rubbish = =Socket478+DDR+AGP = =
我係 754+ddr+agp

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-5 02:10 AM 發表

又唔算係垃圾,上一代硬件配備誰說是垃圾?你試下由我去設定調教,睇下速度會唔會輸蝕過而家新既配備丫
記住,唔係最新就一定最勁既,配合先係最重要
修羅好勁ar!!

引用:
原帖由 6230 於 2006-2-5 02:11 AM 發表

我D一定5配合la...Vista都行5倒
vista大食怪... basic都要1gb ram, display card都要新新地 hardware support dx9.0果d

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-5 02:12 AM 發表

你塊SIS板配Intel CPU.......
sis 有什麼問題ar??

好野 ~ 又多個人買機

17寸PHILIPS 170B

引用:
原帖由 林狗 於 2006-2-5 03:16 AM 發表
EIZO FlexScan F77S
21吋
EIZO
流晒口水,正野來呀

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-5 03:28 AM 發表

你隻芒用起黎會唔會覺得太大,睇得好辛苦呀?
太大架話送左比我,我送返隻15寸大電視芒比你用
XDDDD

林狗個芒幾錢
ELZO勁貴
果時都考累過買(17寸)

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-5 03:34 AM 發表

19吋都已經用1280x1024啦,你21吋喎
21吋真係夢未以求,打機一流

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。