發新話題

終於都...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-11-27 09:55 AM 發表

wow~~~細屋搬大屋
= = 唔姦我樹...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-27 09:01 AM 發表

我...係 女媧啊~
醫師lv14,
傭兵lv32,
盜賊lv11咋~
嘩你玩咁多隻... 你邊忽似女? 粗聲粗氣~~

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-27 07:43 PM 發表

嘩你玩咁多隻... 你邊忽似女? 粗聲粗氣~~
一隻人仔可以玩晒所有職業,每個職業等級分開

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-11-27 08:11 PM 發表

一隻人仔可以玩晒所有職業,每個職業等級分開
死啦死啦~我花了很多點在百姓天賦上, 點了靈修!!! (上限59)
我11等, 還沒職業, 這會影響我的技能點數嗎?

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-27 08:17 PM 發表

死啦死啦~我花了很多點在百姓天賦上, 點了靈修!!! (上限59)
我11等, 還沒職業, 這會影響我的技能點數嗎?
每個職業的技能點和屬性點都是獨立的,所以不會有影響
10等後可以到武道館找轉職仙人轉職,但要先通個不同的考驗

請問安定村點去? 南門出?

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-27 08:51 PM 發表
請問安定村點去? 南門出?
是,到了長陽南區,再去宛湖,安定村位于宛湖中間
你想轉咩職?起家唔好轉獵人喎,會破產,我而家俾個獵人食到冇晒錢,要轉番做劍客賺錢先

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-11-27 08:57 PM 發表

是,到了長陽南區,再去宛湖,安定村位于宛湖中間
你想轉咩職?起家唔好轉獵人喎,會破產,我而家俾個獵人食到冇晒錢,要轉番做劍客賺錢先
呵呵~當了僱庸兵. 簡直好似無敵咁...疆屍打不入! 大狗仔都打唔入...呵呵
單靠會心一擊來打怪...(可否只加命中, 來爆 會心一擊的機率的?)

天賦是斧+棒, 但我盾+劍...XD~

但我唔明副天賦 (我仍是百姓), 是否要轉職才有其他天賦?

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-27 11:57 PM 發表

呵呵~當了僱庸兵. 簡直好似無敵咁...疆屍打不入! 大狗仔都打唔入...呵呵
單靠會心一擊來打怪...(可否只加命中, 來爆 會心一擊的機率的?)

天賦是斧+棒, 但我盾+劍...XD~

但我唔明副天賦 (我仍是百姓), 是否要轉 ...
傭兵加耐就得,可以加1.5攻同1.05防
加專就只係加0.9命中同0.2魔命,唔係咁值得投資
傭兵屬性乘:
 攻擊防禦迴避命中魔攻魔防魔迴魔命力2.25--------------體10.3------0.25----智--------0.50.3----敏----0.9------0.4--專------0.9------0.2耐1.51.05------------副職係俾你用其他職業既技能,可以裝兩個
你要問轉職仙人轉職做傭兵架,就咁裝落老百姓係發揮唔到威力
因為老百姓既屬性加乘係:
 攻擊防禦迴避命中魔攻魔防魔迴魔命力2--------------體1.10.34------0.1----智0.87------0.510.28----敏0.76--1.28------0.23--專0.85----1.50.2----0.24耐1.11------------

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-11-28 12:14 AM 發表

傭兵加耐就得,可以加1.5攻同1.05防
加專就只係加0.9命中同0.2魔命,唔係咁值得投資
傭兵屬性乘:
 攻擊防禦迴避命中魔攻魔防魔迴魔命力2.25--------------體10.3------0.25----智--------0.50.3----敏----0.9------0.4- ...
大大~~你真是再生父母!!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。