發新話題

3Talks BBQ , 大家有冇興趣 ???

其實我都好想去,不過份工無得放Sat. & Sun.所以去唔到,but我住响屯門,所以可以俾d意見你地,其實小欖燒烤場d野食同交通都ok過龍鼓灘果邊好多,一樣有無敵大海景,價錢又差唔多.燒烤場裹面又有停車場,無車嘅話又可以去朗豪坊搭小巴,唔識路嘅問小巴佬就得,過左小欖回旋處大大個牌响度,一d都唔難搵~~~~send埋個網址俾你la  http://yl.hk/SLBBQ/   講都已經好興奮la,真係好想去.........

引用:
原帖由 frog 於 2006-12-16 09:50 AM 發表
其實我都好想去,不過份工無得放Sat. & Sun.所以去唔到,but我住响屯門,所以可以俾d意見你地,其實小欖燒烤場d野食同交通都ok過龍鼓灘果邊好多,一樣有無敵大海景,價錢又差唔多.燒烤場裹面又有停車場,無車嘅話又可以 ...
睇落真係幾好喎 ...
今晚同你食左佢 !!!

1. 咁啦 ... 如冇意外 , 星期一或二 , 我會同域奇渣車去燒烤場彩排下 , BBQ 左先 ,
    根住再 report 俾大家然後再定時間 , 好嗎 ?

2. 有興趣一齊去左 BBQ 先就留 message 喇 , 快啦 , 車坐位有限 ...

今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-12-16 13:06 發表
1. 咁啦 ... 如冇意外 , 星期一或二 , 我會同域奇渣車去燒烤場彩排下 , BBQ 左先 ,

2. 有興趣一齊去左 BBQ 先就留 message 喇 , 快啦 , 車坐位有限 ...

...
咁急?!調唔到假ar...........

引用:
原帖由 frog 於 2006-12-16 09:50 AM 發表
其實我都好想去,不過份工無得放Sat. & Sun.所以去唔到,but我住响屯門,所以可以俾d意見你地,其實小欖燒烤場d野食同交通都ok過龍鼓灘果邊好多,一樣有無敵大海景,價錢又差唔多.燒烤場裹面又有停車場,無車嘅話又可以 ...
睇落都唔錯喎,一於去先。

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-12-16 01:06 PM 發表

...
一於係咁話喇,仲可以預多兩三個人一齊去添。

引用:
原帖由 域奇 於 2006-12-16 11:24 PM 發表

一於係咁話喇,仲可以預多兩三個人一齊去添。
ok , 咁就等下其他人先 ...
今晚同你食左佢 !!!

how many ppt go ar

D80
MB-80
18-200mm
17-35mm F2.8
35mm F2
50 mm F1.4

暫定星期三下午到去燒一次先 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-12-18 00:01 發表
暫定星期三下午到去燒一次先 ...
要返工...
路人甲,四圍八囧rz...

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。