發新話題

我係時候出山喇!! 人地點做版主架!!!!

http://www.3talks.com/viewthread.php?tid=3088&extra=page%3D1

我o岩o岩發o既,條友o岩o岩del我post話我double post!!
冇病呀!!
路人甲,四圍八囧rz...

我就同東風講o左架喇!!
我而家擺到明好唔妥呢條友,我亦PM鬧佢!!

我頭先開始打post係01:37,亦即係呢度o既第14個post開始打!!
我第一次reocrd post應該係01:40左右,我完成成個topic係01:55

佢第一個側田post係01:43,最後一個係01:58

咁係邊個撞邊個?!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 02:25 發表

我可以做證,我都有見到你被delete果個post
你出完果個post既時候,該位版主仲未出完佢果7個post既
唔該首席證人

可能我真係要玩鬥快!!
仲要每次post完都用  IE save as / 整做pdf
作為證物

我post埋個pm出o黎先,不過我o個個回覆就要打幾個x落去,呵呵!!!!

[Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

到: eric
時間: 2006-2-18 02:04
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的主題被 Enzo888 執行 刪除 操作。

發表時間: 2006-2-18 01:43 AM
所在論壇: 綜合歌詞庫

操作理由: 你poat既側田 <Justin> 全碟11首歌詞入面只得一首好人歌詞,但好人依首歌詞已經有人post,所以已經被被刪除

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

呢個我o既回應

Re: [Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

到: Enzo888
時間: 2006-2-18 02:16
內容: 我x你個x呀!!
你冇x病呀!!

我幾點發post我幾點發post呀!!
邊個重覆呀

人地o既回覆law

Re: [Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

到: eric
時間: 2006-2-18 02:49
內容: 原始短消息: [Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

QUOTE:
我x你個x呀!!
你冇x病呀!!

我幾點發post我幾點發post呀!!
邊個重覆呀
你明唔明我講乜呀?
你個post入面只得
只得一首好人既歌詞並無任何歌詞

菇菇出山~~~
支持啦~~~
XDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 02:43 PM 發表

我都有同感
限定每日發帖數量,會打壓會員發帖既興趣
really..?!
咁... 一日唔可以少過一個post..會唔會好d..
XDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 02:48 PM 發表

你條魚今次又幾有創意啵
XDDDDDDD
係唔係好好多呢?!

寵物版0個個...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.3talks.com/viewthread.php?tid=691&extra=page%3D1

都無人黎洗我個寵物板既..
cry...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 03:33 PM 發表

要乾洗定濕洗?XDDD
要清水36度洗..
之後再沙洗..
然後乾洗..
外加漂染..

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-2-18 03:36 PM 發表

要清水36度洗..
之後再沙洗..
然後乾洗..
外加漂染..
莫非你平時就係咁沖涼
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。