發新話題

[求]夢幻餐廳1&2

引用:
原帖由 tszhoh 於 2007-1-29 02:05 PM 發表

邊個server?
我40醫師,仲未悶wor XD
而家升緊隻貓上35,再轉樂比佢帶到35
之後可能轉陰陽升40
之後玩返醫XD
第一個server~ 其實我無咁恆心 及 時間玩
升寵物好正, 但打來打去都是升等
次次都是升高LV, 自己一個解任
自問我又不問練晒所有職業, 少樂師醫師又組不成...
朋友也少online...

唯有等石2, 魔力2, RO2, Diablo 3...

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-1-29 08:13 PM 發表

第一個server~ 其實我無咁恆心 及 時間玩
升寵物好正, 但打來打去都是升等
次次都是升高LV, 自己一個解任
自問我又不問練晒所有職業, 少樂師醫師又組不成...
朋友也少online...

唯有等石2, 魔力2, RO2, Diablo 3 ...
呢隻game重有大把要改善既地方,玩落發覺佢好似係臨急臨忙推出黎,有好多設定都未完善
基本上只係打怪升級,冇pk,pvp系統有等於冇,只要有人一中狀態就即係輸,完全係睇運
而且佢有咁多個識業,每升一個職又要打返之前既地圖,好多人就係咁悶到走左
不過佢有免費寵物,快捷鍵又整得幾方便(有三列,真係超方便)
同埋佢既主副職業設定可以令每個人有更加獨特既風格

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-1-29 20:06 發表

夢幻西餐廳?
我去google search到個d全部都係"夢幻西餐廳"
如果係既話,你試下search"夢幻西餐廳遊戲下載",不過出左咁耐唔知重有冇得download ...
又唔俾條link黎
xdd
[

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-1-29 10:06 PM 發表

陪下笨笨玩笨舞團啦,睇佢跳笨舞,娛樂無窮!XDD
好玩嗎?

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-1-29 08:24 PM 發表

呢隻game重有大把要改善既地方,玩落發覺佢好似係臨急臨忙推出黎,有好多設定都未完善
基本上只係打怪升級,冇pk,pvp系統有等於冇,只要有人一中狀態就即係輸,完全係睇運
而且佢有咁多個識業,每升一個職又要打返之前既地圖,好多 ...
我都覺得這隻game有好多好處
只是update慢, GM又不是太多活動舉辦
整體上只有練等才是皇道

托車->放技->陣->舞->樂...重覆再重覆...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-1-29 10:06 PM 發表

陪下笨笨玩笨舞團啦,睇佢跳笨舞,娛樂無窮!XDD
聽到個名都唔想玩...不過...想睇~

<-- 38lv傭, 26lv盜, 17lv刀, 16lv醫, 15lv武, 12lv劍
貓...冇升過...lv22...

努力帶分身升lv中~!

引用:
原帖由 tszhoh 於 2007-1-30 09:28 AM 發表

<----40lv既醫33陰陽30樂
尋日升左隻貓去34lv,不過死左2次陰陽orz
我覺得咁先慘, 無得玩死一職...
有缺醫便要當醫, 缺樂便當樂, 而且地點一樣...

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-1-30 11:15 AM 發表

我覺得咁先慘, 無得玩死一職...
有缺醫便要當醫, 缺樂便當樂, 而且地點一樣...
你要練死一職...都可以的啊...
不過...練錯左...就死了...放棄...定繼續...有排你諗~!

引用:
原帖由 tszhoh 於 2007-1-30 09:26 AM 發表

你玩邊個server?
冇玩

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。