發新話題

3talk聯誼活動第二擊

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-2 03:26 AM 發表

唔緊要啦
一係搞左Eric話果個Cafe團先囉
都好wor............

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-2 03:28 AM 發表

不過野菇佢成日都話唔得閒
要等佢上黎睇下佢\\邊日方便搞喇
ok.............
但我們都要問下性哥同東風等人肯唔肯先..........

我係星期日晚唔得o者
星期日晚我例行要同artist打排球

閒日就6點後,星期六就1點後!!
我係呢兩個禮拜比較多野做o者!!
幫我家主人搞緊hosting & server o既野,另外又幫朋友搞緊喪事!
要重組緊自己部pc(呢排都係用notebook)!!

我就冇所謂,但係要就o左東風 & 性哥佢地先!!
話晒都係3talk大阿哥,我呢o的small potato o黎o既o者
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-2 03:30 AM 發表

ok.............
但我們都要問下性哥同東風等人肯唔肯先..........
我實得嫁la~ 去玩wow

性哥問邊個有經驗BOOK個場有相熟同預埋人數先

ok咁啦!!       
旺角嘉樂斜對面成幢呀!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-3 11:42 發表

果度真係好多間
有無邊間相熟呀菇頭?
無....
不過可能我家主人會熟o的

定o左時間 & 人數先啦
場呢家野我都有去開o既

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-3 11:52 發表

即係要出個Post啦
都可能要喇!!
同埋要對o個o的臨時放飛機o既作出大懲罰,wakakaka

e.g. 結屎桃兩公婆呀、艾力林呀呢o的啦

呵呵呵呵

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。