32 1234
發新話題

虛擬股票交易

虛擬股票交易

虛擬股票交易每次10000太少
交易量超低,
很多股票都沒有賣買,
可否加至1000000
這樣才有意思.
請多多支持1!!

引用:
原帖由 noris2001 於 2006-3-6 12:43 AM 發表
虛擬股票交易每次10000太少
交易量超低,
很多股票都沒有賣買,
可否加至1000000
這樣才有意思.
請多多支持1!!
我絕對支持
不過 1000000 可能太多了 無乜人玩得起
但最少都要 10 萬 啦

<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

不過...有乜邊隻股有幾十萬股係樹比你地買~???
XD

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-3-6 08:57 AM 發表
XD
有得賣果D你都未必要啦~
XDDDD

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-3-6 08:57 AM 發表
XD
絕大部份啦
超過一半股票都有 10 億七 千幾萬股
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 toester 於 2006-3-6 11:02 AM 發表

絕大部份啦
超過一半股票都有 10 億七 千幾萬股
咦...係啵...幾時既事...
唔會又係系統出錯吧...

引用:
原帖由 toester 於 2006-3-6 02:19 AM 發表

我絕對支持
不過 1000000 可能太多了 無乜人玩得起
但最少都要 10 萬 啦
1000000不多的!!
上限是一百万,可沒有下限,一都可以,那?埵釭惜ㄟ_的問題!!

引用:
原帖由 noris2001 於 2006-3-6 11:33 AM 發表

1000000不多的!!
上限是一百万,可沒有下限,一都可以,那?埵釭惜ㄟ_的問題!!
我就無問題呀 我有一千三百幾億身家 上限一千萬都濕濕碎
絕大部份人無呢 咁咪變左大蝦細
人地買個一萬幾千股 我地一出就一百萬
真係會跌到阿媽都唔認得架

引用:
原帖由 小略子 於 2006-3-6 05:47 PM 發表

同意哦~

不可給有錢的人弄斷吧(指)
聽講你都好有錢喎 呵呵呵

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-6 07:24 PM 發表

由首富跌返落去之後,我明白到剎那光輝唔代表永恆
XDDDDD
你唔玩 我先追到上去姐

32 1234
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。