發新話題

開口中 我中左 1/998 勁呢!

引用:
原帖由 托迪仔 於 2007-4-18 06:06 PM 發表
以前試過好多次啦...
通常都比D 人set '500','999'果d 陰到直哂 -_-
可惜d 風光紀錄成日刷新唔見哂 ==
咪再接再厲,重新嚟過囉,多啲人玩好啲嘅~

引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-18 06:20 PM 發表

咪再接再厲,重新嚟過囉,多啲人玩好啲嘅~
成日都唔中...都唔好玩既...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-4-18 06:23 PM 發表

成日都唔中...都唔好玩既...
咁不如等我set個比你中吖~

引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-18 06:19 PM 發表

咁你又唔使緊張,係人都知我係紙老虎嚟咋。我最多咪扣到鴨頭變負資產~

但係你好似仲未幫我澄清喎!
我果鋪都無睇係咪自選就㩒左...
我都唔知係咪random
而家一定睇左先玩啦...唔係好易中

引用:
原帖由 陳鵬暉 於 2007-4-18 06:36 PM 發表

我果鋪都無睇係咪自選就㩒左...
我都唔知係咪random
而家一定睇左先玩啦...唔係好易中
無端端我點會走去set個自選號碼吖!啲損人不利己嘅野我係唔會做嘅!
我都想大家有多啲錢,等我哋可以多幾隻腳開局嘛~

引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-18 06:54 PM 發表

無端端我點會走去set個自選號碼吖!啲損人不利己嘅野我係唔會做嘅!
我都想大家有多啲錢,等我哋可以多幾隻腳開局嘛~
又想騙財騙色, 天仙局!!

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-4-18 07:57 PM 發表

又想騙財騙色, 天仙局!!
咩天仙局呀!曾經有人試過贏幾千萬架~

引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-18 08:00 PM 發表

咩天仙局呀!曾經有人試過贏幾千萬架~
還以為你講什么 無良財務~
你知你D FRD幾正直!!

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-4-18 08:13 PM 發表

還以為你講什么 無良財務~
你知你D FRD幾正直!!
絕對真人真事,本來有贏咗四千幾萬,咁我叫佢收手啦,點知佢話要玩多五舖先.....就係呢五舖,咁就改寫咗呢個嘅命運喇~

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-4-18 10:23 AM 發表
自選號碼? 開局者好似係個超級版主喎

555同666我都set過....999同2...電腦有時都會出....我都中過1/998....係2号.......嗰時次次都係由2同999開始估....
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。