發新話題

發脾4是女仔的專利。

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-21 11:24 AM 發表

你包庇你同學就真!
阿蠔不是主謀呀..................

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-21 11:26 AM 發表

阿蠔不是主謀呀..................
呢樣我唔知喇..

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-21 11:25 AM 發表

吸兄,你前面講得係好既,但最後兩句...............
我驚佢今次真是不眠不休地玩................
噗..
因為..我都落左疊...SAVE左隻GAME...開左ACC...聽晚試下玩...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-3-21 11:32 AM 發表

噗..
因為..我都落左疊...SAVE左隻GAME...開左ACC...聽晚試下玩...
嘩...............劍俠情緣2online效應呀..................真是令人感到焦慮...................

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-21 11:38 AM 發表

嘩...............劍俠情緣2online效應呀..................真是令人感到焦慮...................
個個都上癮...-___-

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-3-21 11:43 AM 發表

小弟忠告市民:切勿沉迷Online Game.....................

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-3-21 11:43 AM 發表

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-21 11:38 AM 發表

我都未玩...
冇上癮啊~~

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-3-21 11:47 AM 發表

我都未玩...
冇上癮啊~~
小弟相信吸兄..................

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-21 11:48 AM 發表

小弟相信吸兄..................
放心啦...
古龍果陣仲有個派別幫主...SERVER排名榜都上榜的啊...
不過...話唔玩...就唔玩了...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-3-21 11:47 AM 發表

我都未玩...
冇上癮啊~~
未玩先上癮...
遲來先上岸....

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。