發新話題

我想問一個問題..

我想問一個問題..

最近成日都講梁成恩....
究竟發生過乜事...
我無睇報紙..又無睇電視...
完全乜事都唔知...
有無人可以簡單D講俾我知成件事係點..
-____-

因為o個個<魔鬼警察>所用o既警槍
就係當年梁成恩o既失槍!!

而家懷疑當年殺梁成恩o既就係呢個<魔鬼警察>
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 eric 於 2006-3-21 01:54 PM 發表
因為o個個<魔鬼警察>所用o既警槍
就係當年梁成恩o既失槍!!

而家懷疑當年殺梁成恩o既就係呢個<魔鬼警察>
點解會搵到個魔鬼警察?
佢做過D乜?

仲有咩廚房垃圾桶有人頭..又係咩事黎嫁..?!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-21 02:03 PM 發表
http://www.3talks.com/forum-98-1.html
去呢區搵返關於呢單新聞既Post睇吧
有排睇-___-
咁多字..

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-21 02:08 PM 發表

懶到出汁呀你
不過而家單案仲係好亂
D死新聞佬知小小就自己作大堆野落去
班死差佬又講D唔講D,屙D瀨D咁
搞到單案仲有好多地方唔清楚
我完全唔知咩事...
無端端人地又講咩廚房垃圾桶人頭..
搞到我更加唔知咩事..

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-21 02:10 PM 發表

呢樣我都唔知
呢樣應該唔關事
仲之就係好亂啦

引用:
原帖由 小貓BB 於 2006-3-21 11:55 PM 發表

你有時間上網吹水都唔睇下新聞....................
吹水有機溝到仔
睇新聞點溝仔喎
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 小貓BB 於 2006-3-21 11:55 PM 發表

你有時間上網吹水都唔睇下新聞....................
想睇既時候...
已經唔知報紙講緊乜..
-_____-"

引用:
原帖由 toester 於 2006-3-22 12:10 AM 發表

吹水有機溝到仔
睇新聞點溝仔喎
暫時未有目標可以溝啵..
-____-"
唔睇新聞好唔正常咩?

引用:
原帖由 小貓BB 於 2006-3-22 12:23 AM 發表

睇新聞,唔係睇舊聞...圖書館有齊每日既報紙,得閒可以去睇返...睇埋01年梁成恩果單....
一係問人借報紙/上網搵
一係搵個有心人打返晒咁多日既賠...
卡卡卡卡..
我就係等緊個好心人出現
-__-"

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。