12 12
發新話題

競猜港澳盃頭馬遊戲 20070422

競猜港澳盃頭馬遊戲 20070422

無須報名,參賽者最多可以選擇三匹馬,以及猜猜那個地方的馬可以勝出這場賽事。每人可以出帖一次,最遲可於港澳盃開跑前1分鐘去發帖。帖子可修改,但也是必須在澳港盃開跑前1分鐘去修改。

三匹馬中:
跑獲冠軍,+15
跑獲亞軍,+10
跑獲季軍,+5
另猜中勝出頭馬地區 香港馬/澳門馬,+5

獎分會複合計算,但加分上限為30分。
例如三匹馬中一匹冠軍,一匹季軍,便加20分。

第 8 場 - 港澳盃 - 香港三級賽
2007年4月22日,星期日, 沙田, 16:05
草地 ,"C+3" ,1400米

1 紅旗飛揚
2 芙蓉鎮
3 再戰群雄
4 獎門人
5 好輝煌
6 開心
7 搖滾小子
8 勁闖
9 非我莫屬
10 勁好
11 穩中求勝
12 步步駿
13 海洋之心
14 宮殿福將

3 再戰群雄

一定支持呀蔡呢隻
上年多捷馬以為今年回氣
點知今年都仲有2win, 真係估唔到

雖然呢隻場馬好似好多惡野
(本想揀紅旗飛揚, 點知133.....)
但本身佢都係好惡
3檔對逹少嚟講係好好跑, 守3,4位入直路一衝就得

逹少係時候做野啦, 如果唔係馬場會有流血事件.......
所以一於揀佢

原來係揀3隻, 咁補多2隻啦
開心
好輝煌

本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +10 講得咁詳細,加多5分畀你啦! 2007-4-24 06:35 AM

9  非我莫屬
3  再戰群雄
4  獎門人

香港馬可勝

如果要選再戰群雄,一定要考慮埋"非我莫屬",因為此駒陣上一次又一次接近,只要場地合追又可以有一席三甲。

3 再戰群雄
4 獎門人
6 開心

上次中左獎門人,今次捧再戰群雄 la.香港馬羸
本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +20 跑獲冠,季軍 2007-4-24 06:36 AM

港隊贏

好輝煌
開心
非我莫屬
(\~~/)   
(~'.'~)
(_(__)~

3 再戰群雄
6 開心
9 非我莫屬
本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +5 2007-4-24 06:37 AM
http://hk.myblog.yahoo.com/danzero88/
相逢恨晚

5 好輝煌

3 再戰群雄
4 獎門人
本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +20 跑獲冠,季軍 2007-4-24 06:37 AM

頭馬遊戲

宮殿福將
再戰群雄
勁好

澳門馬
本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +10 2007-4-24 06:38 AM

6 開心
1 紅旗飛揚
3 再戰群雄

今次香港主場, David 仔無咁易再贏啦,香港馬勝甚至串Q
本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +5 2007-4-24 06:38 AM

5 好輝煌
4 獎門人
8 勁闖

香港馬勝
本帖最近評分記錄
  • fung83 現金 +30 中74倍Q,加到你滿分啦! 2007-4-24 06:39 AM
小賭可以怡情
大賭可以創業

12 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。