發新話題

靜得你丫

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 08:50 AM 發表

要到一定程度 LV 時,返去搵師傅,睇下有無個紅箭咀升級招式或者學新招
咁煩架...

尋晚有條友仔無啦啦加我去仇殺...之後PK左我...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 08:53 AM 發表

你都算樣衰,我玩到而家都未比人 PK 過~~
佢無聊啦...
我打打下野豬...
佢走黎打兩野...
但我LAST HIT左佢...
我執左隻牙...
佢就PK我了...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 08:58 AM 發表

類似情況我都試過,我當時 23 LV,有條八婆五十幾 LV
我走去搶怪打,佢一野就打我,扣我大半血,得幾幾滴血
我嚇到即刻走人,佢追我唔到咋
武當...遠距離都可以打到啊...
佢打左我兩野...一招就KO左我...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 09:06 AM 發表

尋晚有個玩琴既女,無啦啦放隻紅色類似火其輪既野出黎,一野就咬到我要返城
即死... = =
我都試過四圍走...比怪追...打左一野...見紅~!!!
即走~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 09:12 AM 發表

開頭你執定埋兔肉旁身嘛
我有大量藏紅花...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 09:35 AM 發表

放在左下方,隨時食丫嘛
有啊~~~
不過...比佢打中左走都走唔切啦~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 10:04 AM 發表

今晚帶你一齊打啦
好啊好啊~~~
又或者聽日晏晝~
XD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 10:38 AM 發表

無問題丫
發達囉~~~
XDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 10:43 AM 發表

你而家低 LV,打免仔經驗值高好多,我地需要打兔仔執佢D野黎生產技能用
打兔仔~???
生產咩啊~???

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 10:50 AM 發表

http://jx2.twgame.to/default.htm
睇呢度丫,好有幫助
我要學技能,諗住學整符,方便隨時飛黎其它城
影就學制藥,方便回復內力
有咁正既WEB就早D 比我啦~~~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。