發新話題

而家啲大學生真係.....

不如改名叫
香港文大學

你地又唔好咁.... !!! 先了解事情吧

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-5-12 11:11 PM 發表
你地又唔好咁.... !!! 先了解事情吧
你有冇份出呀?

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-12 11:17 PM 發表

你有冇份出呀?
嘿嘿~~ 無! 我是另一間C U~
明報今日開始有報導~ 好多時, 是校方唔想學生咁出位,
才會打壓學生~ 你話淫亂? 香港最老牌大學的互摸大會, 你聽過沒有?
差別在於, 他們是有錢子弟, 佢地老豆老母比錢學校~
而其他即如CU一樣是一間 無咁富貴的學校~~

我就覺得無問題啦
依家九成九既報紙都有風月版啦
大學生都係成年人
有咁既需要有乜出奇
唔好咁假道學啦
風月資訊都係社會現象既一種
既然有咁既社會現象
用報刊發表出來都好正常
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 toester 於 2007-5-13 03:19 AM 發表
我就覺得無問題啦
大學生都係成年人
有咁既需要有乜出奇
唔好咁假道學啦
既然有咁既社會現象
用報刊發表出來都好正常 ...
前衛板主!!

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-5-13 12:42 PM 發表

前衛板主!!
講下心底話姐
預左比人插架
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 toester 於 2007-5-13 04:08 PM 發表

講下心底話姐
預左比人插架
呵呵~ 我支持你呀! 我認 他們在處理事件上不夠圓滑~
但中大校方打壓學生活動乃 司馬昭之心, 路人皆知~

回想中大開學初期, 學生活動是何曾觸目, 如何受到政府及社會人士的打壓及白眼...
他們告訴我們港英政府有多衰, 六四有多偉大, 男女歧視問題是多嚴重...etc.
歷史告訴我們, 他們是對的! 他們把社會的錯處如實般報導出來, 把封建忌諱的劣根拔掉~
雖然新的一輩在處理事件上, 不及舊一輩的圓滑, 但校方打壓學生行動之聲是 路人皆見!
這正是我們要注視的 !

十幾萬造一個大學生, 不是要他們辦性經, 也不是他們做罐頭 (書帶子)!
而是要他們帶領社會, 踏步向前!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-5-13 05:16 PM 發表
D讀書人好多都假正經架啦,表面正經,內裡淫蕩
- -這點我認同! 但讀書人都應該可以淫蕩姐~~ wakaka

引用:
原帖由 toester 於 2007-5-13 03:19 AM 發表
我就覺得無問題啦
大學生都係成年人
有咁既需要有乜出奇
唔好咁假道學啦
既然有咁既社會現象
用報刊發表出來都好正常 ...
引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-5-13 05:03 PM 發表

呵呵~ 我支持你呀! 我認 他們在處理事件上不夠圓滑~
但中大校方打壓學生活動乃 司馬昭之心, 路人皆知~

回想中大開學初期, 學生活動是何曾觸目, 如何受到政府及社會人士的打壓及白眼...
他們告訴我們港英政府有多 ...
其實 食色性也,人之大慾。那個男兒不好色!我都係正常男人。
之不過講到亂倫、人獸交、偷窺屋企人沖涼等。
就已經超越咗社會嘅道德標準同底線喇!

身為大學生,公然挑戰大部份人嘅道德觀念同禁忌,反映咗佢哋嘅思想水平有幾咁低。
除非呢幾個編委夠膽行出嚟同人講,佢哋試過同家人親友亂倫,試過同啲貓貓狗狗做,
試過偷窺屋企人沖涼....所以先攞出嚟探討吓現時社會上嘅道德標準。

跟本成件事就係幾個乳臭未乾,終日沉醉喺性幻想上嘅所謂前衛學生,
用一啲譁眾取寵、自以為是、具爭議性嘅問題喺度博出位!
而家咪終於玩出火囉,霸住晒啲學位,屣晒納稅人啲錢!讀屎片好過啦!

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。