發新話題

3Talks已升級到Discuz!5.5

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-5-16 21:10 發表

尼句好熟喎 ... 歌名係咩呀 ???
《不是定理》,謝霆鋒唱...

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-5-16 09:14 PM 發表

《不是定理》,謝霆鋒唱...
冇聽 ... 最憎尼條打把仔 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-5-16 11:21 PM 發表

無聽你又會話歌詞熟口熟面既?
洗嘜聽啦 ... 一睇就知抄歌詞啦 ,

你咁有品味既邪惡 ... 點會諗到依 d 喎 !!!

今晚同你食左佢 !!!

強烈支持域奇  but  圖片縮圖好合理  呢d只係我自己既意見, 唔滿意既, 係度講聲sorry..

引用:
原帖由 東風 於 2007-5-13 10:03 AM 發表
3Talks即將升級到Discuz!5.5,

5.5其中一個新功能是"圖片縮圖", upload圖片時, 會產生一幅較少size的圖片作為preview, 再click入去便可看原圖.

這方法的好處是可以在短時間看到所有圖片, 和不會令自己 ...
絕對讚成啊,有些網絡慢一點就算load完d相都吾得完整,好鬼煩。一于昇級啦

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-5-17 12:42 AM 發表

講到邪惡,你已經超越我啦肥婆蘭
你兩個都不相伯仲架喇~

引用:
原帖由 wd40 於 2007-5-17 01:08 AM 發表
強烈支持域奇  but  圖片縮圖好合理  呢d只係我自己既意見, 唔滿意既, 係度講聲sorry..
使乜講sorry呀,每個人嘅見解都唔同架嘛。

引用:
原帖由 arhenry 於 2007-6-5 02:10 AM 發表
需然我部嘢load得唔係好快.. 但係都ok..

无论點都好...最緊要係個譠稳定...甘就無所爲喇.
我部野都一樣慢機黎既~不過而家load相呀果d都冇咩問題~但係如果真係變左縮圖既話會好麻煩~
張張都要放大黎睇~每次按大黎睇咪又要等~其實域奇講得o岩~如果搞呢d不如搞下其他野啦~
因為我去過其他板度睇相~因為佢地張張都係縮圖~我覺得太麻煩所以冇再去喇~
其實唔係縮圖有一個好處~就係方便咋嘛~
呢個論壇係我暫時最鍾意既一個壇~希望可以繼續keep落去啦~

終於up咗Discuz5.5, 雖然版面無咩分別及部分功能未能使用, 但係回帖之後的文字就略為細咗d, 寫一大段文字時就會睇得較辛苦..........
一些新增的小功能幾有趣, 好似個個人空間管理幾得意.........

貼圖時無咗個+/-上傳附件功能, 變為自動遞增, 都幾方便, 唔駛要自己係咁"禁"個 +..........

開口中無左
[fly][/fly]

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。