發新話題

有無去投訴呀?

你問佢對我隻清純小鴨仔做過D乜啦
引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-5-17 15:34 發表
你條膠鴨頭做左唔好屈人喎 !!!
捉你燒尼食架 ...
[fly][/fly]

引用:
原帖由 tszhoh 於 2007-5-17 06:00 PM 發表

就係因為呢班人讀書好叻,唔係佢點知聖經講埋呢d野
係邊章邊節都搵到
睇下佢地幾勤力丫
所以要學下讀書人丫你地
我都要學下
遲d做左禁書,咁咪要燒晒d聖經佢
我而家重讀基督教學校添喎,會唔會俾人殺校呀

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-5-17 05:51 PM 發表

你食練奶 ???
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-17 05:07 PM 發表
都唔知投訴聖經d乜
班癈祡大學生轉移視線囉 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-5-17 02:24 PM 發表
肯定係你啦, 成日老點  

你梗係嫌命長定喇!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-5-17 03:34 PM 發表

你條膠鴨頭做左唔好屈人喎 !!!

捉你燒尼食架 ...
唔好制呀,咬個頭又硬,咬個屎忽又臭!

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-17 05:07 PM 發表
都唔知投訴聖經d乜
咪話聖經入面都有講亂倫,所以要攞去評級囉!

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-5-17 05:51 PM 發表

吓!我對你做過啲乜呀?唔好講得咁曖昧喎!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-5-17 07:56 PM 發表

咪話聖經入面都有講亂倫,所以要攞去評級囉!
冇用啦 ... 不受理 !!!

小朋友始終都係小朋友
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-5-17 07:56 PM 發表咪話聖經入面都有講亂倫,所以要攞去評級囉!
到時梵蒂岡會話

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。