發新話題

淫賤學生的悲哀

雖然係都唔好咁大聲
引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-20 09:31 發表
呢度個個版主搞便都好勁
[fly][/fly]

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-5-19 05:26 PM 發表
算啦 ... 始終都係小朋友 , 諗 d 野係咁架喇 ...

放心啦 , 等遲 d 會好似我咁 ... 出尼俾社會浸淫下就會醒少少冇咁硬膠膠架喇 !!!

係呀,浸吓、淫吓真係幾過癮架,呵!

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-19 06:53 PM 發表

成日聽貼埋d文章就算,都唔見佢講自己既意見
呢d就係大學生
都做衰咗個頭,咪求其垂死掙紮吓囉,仲有咩好講吖。

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-5-19 10:15 PM 發表
係啦, 又唔請教吓呢到D版主

咁多個,你講邊個呀?

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-20 09:31 AM 發表

呢度個個版主搞便都好勁
我都想向佢哋好好學習。

聖經唔上審裁處...因為 沿遠流長...
又引發番舊賬

唔知咩團體...拎過一本 "漢代春宮圖" 去審裁處...判左 二級不雅...
宜家佢地又拎出黎嘈...我地唔夠 沿遠流長 咩~

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-5-21 09:57 AM 發表
聖經唔上審裁處...因為 沿遠流長...
又引發番舊賬

唔知咩團體...拎過一本 "漢代春宮圖" 去審裁處...判左 二級不雅...
宜家佢地又拎出黎嘈...我地唔夠 沿遠流長 咩~ ...
我諗應該係,聖經有數唔清嘅教徒,而春宮圖就冇咁多人睇卦~

引用:
原帖由 域奇 於 2007-5-21 10:09 AM 發表

我諗應該係,聖經有數唔清嘅教徒,而春宮圖就冇咁多人睇卦~
唔係啵...我諗...
聖經...個個信徒...未睇晒都會話睇晒~
春宮...個個男人...睇左都會話冇睇過~
所以人數一面倒~

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-5-21 10:13 AM 發表

唔係啵...我諗...
聖經...個個信徒...未睇晒都會話睇晒~
春宮...個個男人...睇左都會話冇睇過~
所以人數一面倒~
你都講得啱嘅,不過我就真係未睇過春宮圖喎,畀我揀我睇四仔好過啦!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-5-21 10:16 AM 發表

你都講得啱嘅,不過我就真係未睇過春宮圖喎,畀我揀我睇四仔好過啦!
春宮圖先學...再睇AV睇人做實驗...再後先自己臨床做實驗

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。