發新話題

people vs police

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:39 PM 發表
Year 1之後, 好似冇咩同kiss桃溝通過...

噢,因為大家都沒有再同班了................

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:41 PM 發表
可能係啦... 我好少會見到kiss桃~

噢............
咁X,小弟估計妳都應該是Year 1識的.............?

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:45 PM 發表
唔係呀.. o係升Yr4的 O Camp 識 性哥 & X o架... (如冇記錯.....)

哦,原來如此................
下,原來性哥都會去O Camp ga?
小弟以為佢唔會去添.................

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:50 PM 發表
我都覺得佢唔會去喎.. 唔知佢2個果次去來做咩呢?? 哈哈...........

可能佢地去左行山呀!XDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:53 PM 發表
去烏溪沙行山~~~~~~~~~~~ 哈哈....

咁就唔知la
妳知啦
性哥之前話3talk之後有什麼活動.............
佢就話行山都得架...............
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

仲有性哥可以將一樣冇可能既事情,變成有可能...............
唔信,妳可以問下X架...................

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:45 PM 發表
唔係呀.. o係升Yr4的 O Camp 識 性哥 & X o架... (如冇記錯.....)

之後既 五大聯會 珠海加腸事件 KAKA

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-24 10:47 PM 發表

哦,原來如此................
下,原來性哥都會去O Camp ga?
小弟以為佢唔會去添.................
果時我仲同性哥影左一張黑白相 xdxd

引用:
原帖由 Fann2y 於 2006-3-24 10:59 PM 發表
行山的確係個好活動!!!! 我支持!!!!!!!!!

但要小心性哥會選邊座山黎行呀......................

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-3-24 10:58 PM 發表
仲有性哥可以將一樣冇可能既事情,變成有可能...............
唔信,妳可以問下X架...................
真係一個傳奇既男人ar

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。