發新話題

各位巴打,荔景地鐵站點去陳南昌中學?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-5-23 05:25 AM 發表
打的啦
本來都諗住,但等左成5分鐘1部的都無﹗
咁唯有死死氣捱住烈日當空行條長命斜上去﹗

引用:
原帖由 一生人 於 2007-5-23 12:20 AM 發表
咁恭喜哂.................
多謝晒﹗

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-5-23 12:51 AM 發表

咁又係~~ 考ORAL不合格只有兩類人
一類: 啞的
另一類: 1) YES SIR -> 2) NO SIR -> Good Bye Sir (真係有人講了這三句便走....)
係,我果team d人好屎﹗
又唔識搶先發言,又唔識結尾﹗
講o野又無乜point﹗好在得我帶領下﹗
都吹到廿零分鐘﹗但我驚我俾人扣壟斷發言分﹗
因為佢o地又唔講o野,我響到勁講,但我都係咁邀請人發言﹗

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-5-23 09:48 AM 發表
咩題目啊~~???
大約係政府加強監社會,有何不妥?你同意嗎咁上下啦﹗

引用:
原帖由 *飛鳥* 於 2007-5-23 10:00 AM 發表
陳南昌係咪響黃竹坑ga?
荔景﹗

引用:
原帖由 小. 於 2007-5-23 12:22 PM 發表

係,我果team d人好屎﹗
又唔識搶先發言,又唔識結尾﹗
講o野又無乜point﹗好在得我帶領下﹗
都吹到廿零分鐘﹗但我驚我俾人扣壟斷發言分﹗
因為佢o地又唔講o野,我響到勁講,但我都係咁邀請人發言﹗ ...
咁你實攞好高分啦......恭喜晒

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-5-23 02:28 PM 發表

咁你實攞好高分啦......恭喜晒
多謝晒,考之前仲勁緊張﹗
搞到我伏左響張枱到10分鐘舒緩下情緒﹗
個個響到係咁寫o野果時搞到我仲驚﹗我1隻字都寫唔出﹗

引用:
原帖由 小. 於 2007-5-23 02:54 PM 發表

多謝晒,考之前仲勁緊張﹗
搞到我伏左響張枱到10分鐘舒緩下情緒﹗
個個響到係咁寫o野果時搞到我仲驚﹗我1隻字都寫唔出﹗
其實中文oral係咪即係辯論比賽呢

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-5-23 03:13 PM 發表

我都有興趣知!

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-5-23 03:13 PM 發表

係討論同朗讀 @@
叫返我做s仔會更好-!
不過都可以叫我做餅餅或者小賢既~ lol,,,

宛如橫渡七海的風
一心只想著走路的意義
卻連第一步都無法跨出
只是不斷地增加著自己的藉口

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。