發新話題

TVB停播所有日本動畫!

七月一日起!? gundam seed destiny 未播完bor.....雖然我睇過
引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-5-27 10:56 AM 發表

這些時段播放的動畫除了會提供雙語廣播及中文字幕外,更保證會播放原裝無刪剪及「加料」版本,以吸引較年長的動畫迷。

一睇無妨丫
atv 播天上天下....唔刪剪...!? d 正野肯定cut哂 -/\- 我要睇棗真夜丫

ZGMF-X10A Freedom VS (SM")  ZGMF-X23S Saviour

篇報導似乎係假
第一,篇野好多錯別字,大紀元網係經過校對,修定,確保無錯誤先會刊登,,如果篇野真係由大紀元網度copy出黎,點會有咁多錯別字
第二,我亦上過大紀元網度search過,並無有關訪問陳志雲既報導
第三,作為無線的總經理,更加冇理由會接受反共刊物-大紀元既訪問,難道佢唔想發展大陸市場?
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +50 我好欣賞你嘅求真精神! 2007-5-28 03:52 PM

ATV D配音好5得個波!!!
同我鏈???你仲未夠水準呢!!!

引用:
原帖由 markgundam9247 於 2007-5-27 06:57 PM 發表
唯有聽原音兼學埋日文囉

我都覺得文章報導是假的!

ATV無可能足本播放~ 日本動畫很多也是IIB級, 天上天下怎播放爆衫/沖涼/做愛/侵犯等境頭?
TVB向來都是白痴的~ 只會浪費金錢做溏心, 不會理會動漫迷, 所以他向來都不重視這班觀眾, 每年3千萬?
我想那3千萬是買什么 五星戰隊, 超人劍等日本小朋友也不看的節目.... 真不敢想像那班人是如何投資~~
以前的 龍珠, IQ博士, 聖鬥士, 幽遊白書, HUNTER, 魔神英雄傳, 勇者王時代真得不知去了那裡....

還有, 天使得得B 是給香港教育家評為負面影響兒童心智成長的不良節目, 當年ATV播放已經立時抽起, TVB會否如此笨?
ATV播? 我會看, 畢境配音是一合事, 但他肯投資肯播便是我這些迷值得關注的事, 配音可能差, 但有原聲最好啦~
無原聲我都會支持, 能夠讓更多人認識是好事
遊戲王, ATV還播了很多, 不俗!

頂 , 星期六做果 D 動畫 , 我由細追到大架 ,

無線真 PK ..............

引用:
原帖由 markgundam9247 於 2007-5-27 06:57 PM 發表
好過冇得睇呀 , 如果 ATV 套套動畫都係 12 點播放就更加完美啦 ...........

唔係呀, 大紀元都有人信
[fly][/fly]

引用:
原帖由 奪命老妖 於 2007-5-27 06:32 PM 發表
篇報導似乎係假
第一,篇野好多錯別字,大紀元網係經過校對,修定,確保無錯誤先會刊登,,如果篇野真係由大紀元網度copy出黎,點會有咁多錯別字
第二,我亦上過大紀元網度search過,並無有關訪問陳志雲既報導
第三,作為無線 ...
我好欣賞你嘅求真精神!

引用:
原帖由 亞東 於 2007-5-28 02:25 AM 發表

好過冇得睇呀 , 如果 ATV 套套動畫都係 12 點播放就更加完美啦 ...........
係電視到出得街嘅都唔慌會有野睇啦!

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。