發新話題

[18+]如見到以下圖片的蜘蛛時,請以九秒九的速度遠離牠!

咬左...去都睇左醫生啦...
仲有得影咩~~

唔係靈異區咩, 比野咬都唔睇醫生係到影相
引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-7 22:12 發表
係咪應該貼去有趣貼圖呀?
乜條友俾蜘蛛咬完隻手會爛成咁嘅,唔知死唔死得呢?
[fly][/fly]

重要分階段影,好似人地做研究咁

引用:
原帖由 一生人 於 2007-6-7 11:35 PM 發表
多數假.......西醫角度多數....切咗.......

手毛又無(涕)...............

指公無發黑.....嗰隻手就...........
啲觀察力真係好喇。

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-8 10:04 AM 發表
唔係靈異區咩, 比野咬都唔睇醫生係到影相

就係咁先至有趣嘛~

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-8 11:00 PM 發表

啲觀察力真係好喇。
D觀察力重好..........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 一生人 於 2007-6-9 02:13 AM 發表
睇女D觀察力重好..........
呢樣我知,不過唔知你黑完未呢?我將你上次啲經歷講俾人聽,居然個個都笑到收唔到聲呀!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-9 02:19 PM 發表

呢樣我知,不過唔知你黑完未呢?我將你上次啲經歷講俾人聽,居然個個都笑到收唔到聲呀!
隻貓黑D喎........

(涌)燈尾..........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。