發新話題

好攪笑 - 福佳始終有你

人地講乜你就講乜
引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-12 10:56 發表
係囉係囉,唔係想問你乜呀
[fly][/fly]

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-12 11:05 AM 發表
人地講乜你就講乜
事實嘛,係你唔明姐

引用:
原帖由 一生人 於 2007-6-11 11:55 PM 發表
我都係.....
人工小.....
開工小.....
開支大.....:'(
咁我都知你開支大嘅~

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-12 10:27 AM 發表
你倣建築的嗎
我只係一個地盤工人, 多多關照喎

建築呀?建築都有得倣嘅咩?

關咩照吖,我衹係小小一個foreman仔,話時話,你做邊瓣架?

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-12 11:02 AM 發表

你首歌啲歌詞原來講佢C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\img012.jpg
哦!鴨頭終於都現真身喇!

咪最唔好做的冷氣囉
引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-12 11:31 發表
咩倣建築呀?建築都有得倣嘅咩?
關咩照吖,我衹係小小一個foreman仔,話時話,你做邊瓣架?
[fly][/fly]

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-12 11:48 AM 發表
咪最唔好做的冷氣囉
原來溫室效應有你份 ,不過做冷氣好好搵咕喎

老細就好搵, 我打工炸
引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-12 13:55 發表
原來溫室效應有你份 ,不過做冷氣好好搵咕喎
[fly][/fly]

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-12 02:06 PM 發表
老細就好搵, 我打工炸
打工可以坐寫字樓上綱?起碼都經理級啦

我都話我係地盤工人囉, 好低級的小小工友仔
引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-12 14:09 發表
打工可以坐寫字樓上綱?起碼都經理級啦
[fly][/fly]

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。