發新話題

給潛水會員的一封公開信!多謝論壇管理員!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 04:39 AM 發表

上定唔上唔係重點
重點係乜你都仲未知呀?
問下人人啦,你有邊套技倆,你未發功時我地一早批死批中晒你啦,懦夫
咁明知就唔好叫我啦,你想證明啲咩呢!強人所難好過癮呀?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 04:43 AM 發表

無人叫你之前要認屎認屁吹到咁大啵
家陣有位唔入等下年先入麼
我又幾時認屎認屁吹過乜呀?你而家啲病情越嚟越嚴重喎!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 04:49 AM 發表

之前邊個吹到話行就行巴巴閉呢,可
算吧啦你,衰了就最好靜靜咪再回喇,越描越黑呀兄弟

做咩呀,聽日大衛Day呀,上網上到咁夜
之前,你講幾耐之前呀?你明和我而家返緊份新工架啦!
衰我不嬲都會認嘅,你放心!
病咗幾日,我今晚先第一晚上網咋,仲喺度激我!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 04:54 AM 發表

算吧啦,病咪抖下囉
咩呀,我阻住你呀!懶好心咁!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-18 04:53 AM 發表

之前,你講幾耐之前呀?你明和我而家返緊份新工架啦!
衰我不嬲都會認嘅,你放心!
病咗幾日,我今晚先第一晚上網咋,仲喺度激我!
咩野青年啊.....又病................
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 04:58 AM 發表

你????阻住我?????
你點阻住我呀?真係唔明啵,反正該說唔該說果D都早被你在論壇講埋啦,仲有咩問題姐,傻豬黎既
咩野該說唔該說?唔該講清楚啲!咪又乘機老屈!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 05:04 AM 發表

呢期應該叫 隱蔽青年!深居簡出!
咩呀?而家叫做混合單打呀!你仲未答我咩叫該說唔該說喎!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-6-18 05:08 AM 發表

我唔講,你咬我呀!呵呵

玩夠,天光咁滯,訓得幾多得幾多,拜拜
啍!唔好成日諗住老屈我先得架!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-18 05:06 AM 發表

咩呀?而家叫做混合單打呀!你仲未答我咩叫該說唔該說喎!
仲混合單打 ??? 我地都做曬兄弟喇 ... 等緊你炸 !!!

到時點合點打都得啦 ...
今晚同你食左佢 !!!

潛水會員的一封公開信變左混合單打呀
[fly][/fly]

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。