發新話題

開口中好返啦, 開局者居然係唔知有無玩過開口中的人

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-22 04:02 PM 發表
自欺欺人
話時話你30大都無喎, 努力呀!
岩岩1/2都中唔到,連個天都唔鐘意我呀

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-22 09:22 PM 發表

你真係好彩,快啲買六合彩......點解到而家重未見番你隻高達架

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-22 09:27 PM 發表

你真係好彩,快啲買六合彩......點解到而家重未見番你隻高達架  
個fly代碼都重未用到,廢事理住

正,又有得玩!
不過原來改左玩現金,唔係玩存款,變左要响銀行提番錢出來,有點唔習慣

有得上榜
1/993
引用:
原帖由 3qu 於 2007-6-22 23:02 發表
正,又有得玩!
不過原來改左玩現金,唔係玩存款,變左要响銀行提番錢出來,有點唔習慣
[fly][/fly]

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-23 12:28 AM 發表
有得上榜
1/993

嘩,好犀利呀

引用:
原帖由 3qu 於 2007-6-22 11:02 PM 發表
正,又有得玩!
係喎,你唔講都唔知添

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-22 09:22 PM 發表

你又唔係鴨頭,邊有咁易中吖~

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-22 09:41 PM 發表

個fly代碼都重未用到,廢事理住
我諗應該係5.5用唔到[fly]代碼嘅,我睇過鴨頭個簽名,佢都唔係用代碼架。

係喎, 你唔講我都唔知tim
引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-23 13:52 發表
我諗應該係5.5用唔到代碼嘅,我睇過鴨頭個簽名,佢都唔係用代碼架。
[fly][/fly]

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。