發新話題

現在誠邀大家加入~喪人谷~由㊣修羅-黑暗㊣做本團最高大佬~

現在誠邀大家加入~喪人谷~由㊣修羅-黑暗㊣做本團最高大佬~

喪人谷~全3talks最喪的神秘組織~
始創於:前屆3talks~是最舊會員團隊之一
口號:放眼世界、喪嘆世界~
現在本團正式招馬:無論你是有其他團的身份還是無都誠懇都邀請你加入(加入了可重新加入)~
加入方法很簡單:只需到會員團隊專區內的 喪人谷~全3talks最喪的神秘組織~裡打上你的名字和報到一下就可以了
和記住在這post裡打已加入了~

★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆你的參與就是我的力量★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★

已加入了~(示範)~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:05 AM 發表
don't put me on the forum
我已經有好多個字頭打理

http://www.3talks.com/thread-4943-1-1.html

http://www.3talks.com/thread-918-1-1.html
你永遠都是這團大佬~你可以把這團事務交給我打理~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:13 AM 發表

你?你算吧啦,你打理返好你既版區先啦,最小個幾月無理過,鋪晒塵
個陣因為去了phippines~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:42 AM 發表

好玩嘛?
去做義工~做了一個月~所以就一個用無上~
請原諒~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:46 AM 發表

咁你之前又報名話玩 Dee 王?你諗住志在報下名就算呀?交代都無聲
我pm問東風~點解入唔到~
佢又唔答我~....無奈...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:49 AM 發表

無啦啦走去果度做義工既?學校叫你去架?
每個students都要choose一個地方去~
感我就去了~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:50 AM 發表

你自己電腦既問題,邊個答到你先?
提佢遊戲出黎,邊會有人包埋你部電腦既問題呀
唔係阿~我問一些其他forum的壇主~
原來話唔知好像網上行唔可入去~
連exgame自已都話唔知~
再次請求原諒~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-25 10:50 AM 發表

人地賓賓就黎香港做工人
你呢個港人就去賓賓地方做義工...
去幫人build wall~

引用:

人地賓賓就黎香港做工人
你呢個港人就去賓賓地方做義工...
現在笑我感話~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。