發新話題

希望《開口中》增設初級版

引用:
原帖由 風少 於 2007-6-26 11:18 AM 發表

你講得啱, 但要知道, 之所以有人淨係潛水玩開口中, 係因為吹下水貼下相所得的分數遠不及開口中;  但如果將賞罰程度縮細, 咁樣就唔駛等D人沉迷賺快錢, 亦保留到一定的趣味性, 同時又唔駛D人輸光晒而流失, 你話係咪會 ...
每次估字可得 現金 2 講元
估中者要罰款 現金 500 講元
如最後只剩兩個數字,而又估不中,便可得 現金 35 講元

咁樣都幾好

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-26 01:50 PM 發表

咁樣都幾好   
如果唔駛等我都會玩架,玩到無晒講元為止囉,夠晒刺激

引用:
原帖由 philips 於 2007-6-26 02:05 PM 發表

超級富豪版,我玩一嘢中咗,即時杏加橙
你都唔夠50000,邊有得俾你玩

1D都唔刺激   賺2蚊輸500
引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-26 14:03 發表
[fly][/fly]

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-26 01:50 PM 發表

咁樣都幾好   
咁又唔得, 賞罰一定要合比例, 唔可以贏咁少輸咁多, 反之亦然。

引用:
原帖由 風少 於 2007-6-26 03:40 PM 發表

咁又唔得, 賞罰一定要合比例, 唔可以贏咁少輸咁多, 反之亦然。
好似你咁講,唔通越高級既會員就越贏得多,咁就唔會有人潛水玩開口中既

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-26 02:03 PM 發表

係囉,咁樣玩先有火架嘛

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-26 07:23 PM 發表

好似你咁講,唔通越高級既會員就越贏得多,咁就唔會有人潛水玩開口中既
梗係唔係啦, 我既方法, 贏輸既機會率, 高唔高級都係一樣, 分版既目的, 係你選擇賭得大, 會贏得大但輸得亦大, 反之, 賭得細就贏得細, 但輸得亦細。至於你既方法就唔合理, 贏就贏粒榶, 輸就輸間廠。

引用:
原帖由 風少 於 2007-6-26 10:22 PM 發表

梗係唔係啦, 我既方法, 贏輸既機會率, 高唔高級都係一樣, 分版既目的, 係你選擇賭得大, 會贏得大但輸得亦大, 反之, 賭得細就贏得細, 但輸得亦細。至於你既方法就唔合理, 贏就贏粒榶, 輸就輸間廠。 ...
我個方法都係吹下水既姐,估唔到你咁上心
好似你咁講,估唔中有咁多錢拎,重唔人人都走去玩呀,重邊Q個會係度吹水呀

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-26 10:39 PM 發表

我個方法都係吹下水既姐,估唔到你咁上心
好似你咁講,估唔中有咁多錢拎,重唔人人都走去玩呀,重邊Q個會係度吹水呀
又唔係話上心, 研究下啫
所以我就提議搞個初級版, 俾D初級會員細細地玩下, 拎少少吸引佢地留低, 但唔俾佢地贏太多, 免得沉迷, 又唔駛輸到佢地走晒, 你話幾好。

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。