發新話題

希望《開口中》增設初級版

引用:
[quote]原帖由 GATX105-Strike 於 2007-6-26 10:39 PM 發表

我個方法都係吹下水既姐,估唔到你咁上心
好似你咁講,估唔中有咁多錢拎,重唔人人都走去玩呀,重邊Q個會係度吹水呀
原帖由 風少 於 2007-6-26 11:08 PM 發表

又唔係話上心, 研究下啫
所以我就提議搞個初級版, 俾D初級會員細細地玩下, 拎少少吸引佢地留低, 但唔俾佢地贏太多, 免得沉迷, 又唔駛輸到佢地走晒, 你話幾好。 ... [/quote]

我都明你想有個初級版俾初級or新會員賺下外快
不過個concern係咁樣就唔能夠避免有潛水會員齋玩開口中賺錢而唔發帖or留言
咁個論壇會好唔健康噃

所以你個建議有好有唔好啦我覺得

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-26 11:42 AM 發表

如果估一次有2000講元,我好快過千萬喇
你想過千萬完全冇難度吖,同我哋開吓局,好易就過千萬喇。一生人就係一個好例子喇!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-27 01:30 PM 發表

你想過千萬完全冇難度吖,同我哋開吓局,好易就過千萬喇。一生人就係一個好例子喇!
但係佢又試過一無所有喎

引用:
原帖由 風少 於 2007-6-26 12:05 PM 發表

呢個只係舉例啫, 主要係話可以有唔同刺激性
其實你喺呢度講,東風未必會留意到架。
建議你去意見發表度出個post,如果多人support嘅話,機會或者會大啲。

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-27 01:30 PM 發表

但係聽聞佢玩多幾舖就.......
朋友們!您好!!

引用:
原帖由 callok 於 2007-6-27 01:31 PM 發表

但係佢又試過一無所有喎
就係咁先刺激吖嘛~

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-6-27 01:35 PM 發表

但係聽聞佢玩多幾舖就.......
番咗身囉~

我個post post左幾日都無咩人野
引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-27 13:34 發表

建議你去意見發表度出個post,如果多人support嘅話,機會或者會大啲。
[fly][/fly]

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-27 02:34 PM 發表
我個post post左幾日都無咩人野

係咪你號召力唔夠呀?

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-27 01:34 PM 發表

因為我想睇下大家初步反應係點先, 然後至去正式申請, 可惜似乎只得piyo兄一個支持, 可能大家分數都有番咁上下, 500分濕濕碎, 起碼咁多個之中最少分都係我, 睇黎機會唔大。

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。