發新話題

慘呀

引用:
原帖由 callok 於 2007-6-25 10:22 PM 發表

雖然慢啫, 但架車24噸喎
所以一撞到個小朋友果刻真係膽都甩埋出來
落車聽到喊聽先定D

引用:
原帖由 callok 於 2007-6-25 10:09 PM 發表
其實你真係要去還神, 咁都係輕傷, 個天都保祐你

我個friend揸住架車"high"親下架電單車, 條友就昏迷咗兩日, 個friend幾驚佢唔醒, 不過最後都無事.....
電單車真係揸唔過架!唔好話"high"到,隔離架車快少少,啲氣流都唔知扯咗架電單車去邊度啦!

引用:
原帖由 philips 於 2007-6-25 10:27 PM 發表
依家揸車真係要一眼關七!
沖出來一眼關十一都死
好彩係魚眼鏡見到有野沖出來即刻一腳踏死架車
睇唔到佢沖出來架話綠過左佢都唔知
始終大車,綠過佢同綠過慱仔差唔多,無咩感覺架

引用:
原帖由 於 2007-6-25 10:12 PM 發表

果時好慢姐,如果快佢入左車底
我諗唔過廿公里
係軍地,果D村路都快唔到
你架車咁高,咁都停得切都算你好嘢喇!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-25 10:35 PM 發表

電單車真係揸唔過架!唔好話"high"到,隔離架車快少少,啲氣流都唔知扯咗架電單車去邊度啦!
我FD揸電單車,爆頭呔.
唔慢又唔得,一慢架車就抄
一抄斷左隻手,抖左三個幾月
好彩佢唔鍚車,唔要車跳出來先斷隻手
架車連隻腳蹅都斷埋(鐡來)
如果跟車一齊落無左隻腳

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-25 10:36 PM 發表

你架車咁高,咁都停得切都算你好嘢喇!
其實大車睇車頭D位仲好睇過貨VAN
同埋真係好彩就係眼尾見到魚眼鏡有個影沖出來

引用:
原帖由 於 2007-6-25 10:39 PM 發表

我FD揸電單車,爆頭呔.
唔慢又唔得,一慢架車就抄
一抄斷左隻手,抖左三個幾月
好彩佢唔鍚車,唔要車跑出來先斷隻手
架車連隻腳蹅都斷埋(鐡來)
如果跟車一齊落無左隻腳 ...
你個FD真係算好彩,我見幾次啲人炒電單車,炒親都甩頭甩骨,血肉模糊咁,真係得人驚!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-6-25 10:43 PM 發表

你個FD真係算好彩,我見幾次啲人炒電單車,炒親都甩頭甩骨,血肉模糊咁,真係得人驚!
咁咪有車手獎拿,(交通意外不論過失傷亡助基金)
車手獎,抄得多,拿得多

好彩你同條靚仔都福大命大,有咩事一世都唔安樂,不過你可能當時太亂記錯左,應該帶份保單去交通部,唔係帶牌簿,提提你,怕你要行多轉

真係好好彩呀!!
有時沖出黎...真係唔知點咁
而家沒事就好啦~

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。