16 12
發新話題

內地--廣州巴士真人真事

內地--廣州巴士真人真事

广州公交辣妹在巴士被摸
氣憤地罵非禮男子   
http://www.youtube.com/watch?v=nG1wBMu8HA4

http://www.youtube.com/watch?v=x ... related&search=
完整版

(完整版由影少提共)

[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

個阿叔撞着呢個辣妹都算佢唔好彩喇!唔知要賠幾多錢呢?
朋友們!您好!!

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-8-4 07:11 AM 發表
個阿叔撞着呢個辣妹都算佢唔好彩喇!唔知要賠幾多錢呢?
佢都話唔要錢,要佢坐監
不過果腳都幾恨,個頭沙包咁
真係好想來二腳試下,好耐都無試過D咁有快感架沙包

引用:
原帖由 於 2007-8-4 07:37 AM 發表

佢都話唔要錢,要佢坐監
不過果腳都幾恨,個頭沙包咁
真係好想來二腳試下,好耐都無試過D咁有快感架沙包
執多佢兩濟算啦,摸大脾搞到要坐監似乎嚴重啲喎!
雖然個阿叔真係幾賤
朋友們!您好!!

呢D野最多咪罰錢
[fly][/fly]

聽 左 成 個 完 整 版 都 唔 知 佢 講 咩!

-.- 聽到一句 【要 佢 賠 償】

有 條 友 食 左 一 腳 都 唔 輕,

but 自 己 拿 黎

咁 多 位 唔 坐 
爭 個 棺 材 位 黎 坐

呢 的 係 唔 係 對 號 入 坐

引用:
原帖由 於 2007-8-4 07:35 AM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=xEsAt6iIMak&mode=related&search=
完整版
唔該晒...........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2007-8-4 01:34 PM 發表
聽 左 成 個 完 整 版 都 唔 知 佢 講 咩!

-.- 聽到一句 【要 佢 賠 償】

有 條 友 食 左 一 腳 都 唔 輕,

but 自 己 拿 黎

咁 多 位 唔 坐 
爭 個 棺 材 位 黎 坐

呢 的 ...
食左腳唔輕?
佢dd咪小事
記得已前住牛頭角
舊式果d公屋
試過有一次有女叫非禮
家家戶戶個個出來圍
捉到個條粉腸打到不似人形,成面成身都係血
你未見過有人犯左事咁誠實,見到警宗好似見到老豆咁
""呀sir,我非禮,拉我啦唔該””

引用:
原帖由 於 2007-8-5 02:35 PM 發表

你未見過有人犯左事咁誠實,見到警宗好似見到老豆咁
""呀sir,我非禮,拉我啦 ...
哈哈
咁又係...以前d人好團結.

16 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。