發新話題

會考拿幾分啊

中六考返中五既野,有著數喎

我成為左犧牲者﹗得2分﹗中文有2級﹗bio1分﹗

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2007-8-8 06:37 PM 發表
Sigh..
我19分ar..
死左la../_\
高分過我呀
頒返個3talks狀元獎俾你

晞兒係原校升定係搵學校

14分 哈, 總算升到中六 /v\

中文 lv3
英文 lv2
數學 c (上年 d)
化學 c (同上年一樣 = =)
生物 d (同上年一樣 = =)
物理 c (上年 e)

失望... 化學同生物都冇左b =[

不過英文會check卷... cos
writing: lv3
reading: lv3
listening: lv3
oral: lv2
TOTAL: LV2 = =

好彩既會上返去15分
叫返我做s仔會更好-!
不過都可以叫我做餅餅或者小賢既~ lol,,,

宛如橫渡七海的風
一心只想著走路的意義
卻連第一步都無法跨出
只是不斷地增加著自己的藉口

引用:
原帖由 痴情o仔餅 於 2007-8-8 06:55 PM 發表
14分 哈, 總算升到中六 /v\

中文 lv3
英文 lv2
數學 c (上年 d)
化學 c (同上年一樣 = =)
生物 d (同上年一樣 = =)
物理 c (上年 e)

失望... 化學同生物都冇左b =[

不過英文會check卷... cos
writing: lv3
readi ...
乜oral 占咁重比分咩

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-8-8 06:58 PM 發表

乜oral 占咁重比分咩
佢入錯分都唔定
叫返我做s仔會更好-!
不過都可以叫我做餅餅或者小賢既~ lol,,,

宛如橫渡七海的風
一心只想著走路的意義
卻連第一步都無法跨出
只是不斷地增加著自己的藉口

引用:
原帖由 痴情o仔餅 於 2007-8-8 07:01 PM 發表

佢入錯分都唔定
呢個可能性都幾大
不過都唔知考評局係咪真係會check,可能做下個樣就算,錢就袋袋平安

引用:
原帖由 alan19921111 於 2007-8-8 08:28 PM 發表
得8分...
都唔知點算
各位知唔知香港大學的附屬學院好定ive高級文憑好..?
唔清楚
香港大學附屬學院係讀咩?
如果係副學士同ive,我就揀ive,副學士入大學難,工作機會又冇ive咁高

引用:
原帖由 dickpro 於 2007-8-8 08:46 PM 發表
9分...唉........
有咩打算呀?

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。