發新話題

更新 ~~ 復活節個南丫島之旅,參加者請留名

更新 ~~ 復活節個南丫島之旅,參加者請留名

復活節有4日紅日 ~~
14至17(星期五至一)
大家諗住揀邊日?!

呢o的天氣最o岩就係行下
由南丫島榕樹灣行去車丫島索罟灣,印象中只係2~3個鐘左右
途中會經過唔少沙灘、有隻傻貓o既自家豆腐花、工藝精品店、各式海鮮酒家...etc!
仲會經過神風洞(而家係蝙蝠洞)、一間小學、發電廠 & 唔記得係咩廟!!

多數會係星期六 / 日搞!
計埋船程,成個旅程應該半日左右!!
我以前成日都係10點幾o係中環IFC食完M記早餐,就搭船過去!
4~6點左右就會由南丫島返到o黎!!

我對上一次去,應該係上年8月尾、9月頭左右
因為我記得我係搞完晒漫畫節o的o野,先同班同事去o既!!

我當時去都唔算太熱,仲有o的風!
而家呢個天氣,應該冇咁熱添!!

如果近近地,可以襯復活節假去!

ul o左相喇!!

路人甲,四圍八囧rz...

留位貼相

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-28 13:59 發表
我去呀!

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2006-3-28 02:55 PM 發表
我想去ar~~
你fly 返黎去呀?

龍兄返o左香港咩?!
既然你咁想去,我地到時帶埋你張「大相」去吧

我地會大叫你個名架喇

引用:
原帖由 eric 於 2006-3-28 04:25 PM 發表
龍兄返o左香港咩?!
既然你咁想去,我地到時帶埋你張「大相」去吧
我地會大叫你個名架喇
要唔要帶個西瓜過去~???
XDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-28 19:53 發表
獅狒龍遲D會返香港,到時又搞多次囉
到時Fann2y咪去到law
引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-3-28 16:49 發表
要唔要帶個西瓜過去~???
XDDDDDDDDDDDDDDDD
係水鬼先要掉西瓜......

魚妳去唔去呀?!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-28 20:10 發表

茶包仔,一齊去丫
你都未Join過我地活動
到時大把海水沖茶包

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-28 20:13 發表

海水沖茶包,即場執幾個新鮮茶包返黎沖
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
做埋包裝拎去賣!
到時3talk又多樣產物

我唔去呀

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。