發新話題

更新 ~~ 復活節個南丫島之旅,參加者請留名

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-29 06:30 PM 發表

有D焦慮添~~
你唔會...買平機票卦...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-29 06:43 PM 發表

絕對唔會!放心!
點知你...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-29 06:48 PM 發表

你唔知既話我講到你知
講好了...我唔想睇表演~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-29 06:51 PM 發表

諗你都咪諗,一定無表演你睇
比我都唔睇啦~~~

引用:
原帖由 tszhoh 於 2006-3-29 02:46 PM 發表

自遊都貴啦
其實呢澳門自由行唔係真係太貴
睇下有幾多個人去.
可以係中旅或者係D信和旅行社有套票買
二個人一套,包二個人四張來回和飛同酒店,仲有埋D慱物館入場卷
每人計起上來都係四百來元左友
咁如果我係度,係澳門都唔會帶你比人剮
因為好多出名架鋪頭都係剮人同埋唔好食
會去返一D地道澳門人食野架地方,其實澳門食野係好平
如果想好小小都無問題,食果二三餐要幾多錢?
為起上來一人帶住千來元夠晒水腳食飯玩(賭架除外)
同埋人多除返開食野係平好多
如果你要夜生活我可以話你知,但係我唔陪你去
我要陪女朋友,女朋友知我去殺死我
你都唔想我上頭版架
"本報訊,一名香港男子,昨晚在澳門XX夜總會給女友知道,慘備澳門女友分屍"

其實澳門有二個節日係唔去得,一個賽車,一個就係新年
二個節日D酒店都過二千
如果平日自己一個去,過左澳門係碼頭D旅行社都係五百元一晚左右
我自己每次去都係千五到二千元左右,個個月二到三團,有JOIN就出聲

引用:
原帖由 金花婆婆 於 2006-3-29 04:52 PM 發表
唔通佢去同佢個gf玩床上遊戲~XDDDDDDDD
就算有性生活都好正常
咁我同我女朋友六年,
都有諗住會開花結果.
我唔覺得有性生活有咩有問題
XDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-29 10:52 PM 發表

去到澳門,點可以唔試下果邊夜生活架,放心喎,我唔會同阿嫂講既
唔啦,你知我架啦
一怕痕,二怕痛
女朋友一個就夠
唔好攪咁多野,
可以架同佢開花結果去到死果日
咁都叫一生無悔
因為去愛一個人.要對佢好要付責任

引用:
原帖由 於 2006-3-29 22:58 發表

唔啦,你知我架啦
一怕痕,二怕痛
女朋友一個就夠
唔好攪咁多野,
可以架同佢開花結果去到死果日
咁都叫一生無悔
因為去愛一個人.要對佢好要付 ...
我認同影兄o既說法,因為我自己都係咁!
但係冇人要...唉

剛睇完光良演唱會 + 返完人返屋企
而家鬼死咁睏....

聽日先搞o的相 & check post....

((同一個post瘋狂灌水中))
路人甲,四圍八囧rz...

冇人話復活節去澳門!!
我話去南丫島........

影兄...我明白的!

而家鬼死咁睏....

((同一個post瘋狂灌水中))
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 eric 於 2006-3-30 02:02 AM 發表

我認同影兄o既說法,因為我自己都係咁!
但係冇人要...唉

而家鬼死咁睏....

...
eric兄,真正架緣份未到姐
如果係假像果D鏡花水月比你都無用
相信你自己,我覺得你一定會好好

講真,我都就來無人要
好多問題發生左,好想放棄,好辛苦中
唔知,好多野不足為外人道
希望可以比我涯得過

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。