發新話題

虛報被人強姦 ... 兩女生罰做義工

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 09:31 PM 發表
唉...我蝕底D要下面果過算...
上面果個留比你地la~~
龍哥果然闊佬,唔獨食喎......
朋友們!您好!!

引用:
原帖由 於 2007-9-9 09:31 PM 發表

所以M記,大乜樂果D咁受歡迎
做到上市添啦

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 09:31 PM 發表
唉...我蝕底D要下面果過算...
上面果個留比你地la~~
咁蝕底呀你

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 09:54 PM 發表

冇計la..有時唔可以太補
頂唔順咋話

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 10:00 PM 發表

我驚要同你地爭阿 ma  我不嬲都好千就....
XDDDDDD
唔使爭.比哂你啦XD

引用:
原帖由 無謂人 於 2007-9-9 10:01 PM 發表

唔使爭.比哂你啦XD
一王二后.....
朋友們!您好!!

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-9-9 10:03 PM 發表

一王二后.....
睇佢都要搵人幫手架啦

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 10:06 PM 發表

le到咁多人...我邊好意思ar
XDDDDDDD
你輩份高,唔使客氣~

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 10:19 PM 發表

我地le d 好人黎嫁ma..冇為1次傷害左2個少女ga 心la

到時為左我..朋友都冇得做..我過意唔去嫁ma

都係留個比隻貓la...可能佢岩  
XDDDDD
一次過傷害2個無知少女 等極都唔得
XDDDDDD

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-9 10:27 PM 發表

死野....-____-
傷害2個咁cheap ga 野...我唔做嫁ma
最小都要3個la
睇住哽死你呀~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。