發新話題

失掉你我已不會做人(尋日打比佢黎 唉 心灰)

引用:
原帖由 夏美雪 於 2007-9-15 12:04 AM 發表

只不過係經過,我相信每個人都試過失戀,但唔好唸傻嘢,
只要搵下朋友or家人傾訴一定好快冇事的~
係囉,開頭亂咁諗,梗係辛苦啦

引用:
原帖由 夏美雪 於 2007-9-15 12:11 AM 發表

maybe去發洩下冇咁辛苦囉
做乜都好,千奇唔好自殘
應該過得比佢好

自乜鬼殘
你睇佢張相
用手指甲都戒得深過佢
係白痴姐
都撞親個腦
唔舒服就睇醫生,病就食藥
仲要影相放上來
又怕痕又怕痛
唔死都無用,

失戀可以令你既思維提升、成熟同開始學識玩呢個Game,但亦有部份人一點好處都得唔到而且重會成個人謝晒,前者衹有小部份人,剩下的人都必定要學習那小部份人,因為無第二條路!

呀九格言:第四章第六節三段

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-9-15 12:42 AM 發表
叫肥婆蘭帶你去威去散心啦
ok , no problem !!!
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 於 2007-9-14 10:19 PM 發表
真說話通常都係難聽,唔岩聽當我無講過
我見到你隻手我想笑
笑你架無知,笑你架白痴,
如果我係佢.我會覺得我架離開無錯
一佪連自己都唔識點保護架人,點去保護人
今日分開你戒手,過多幾年分手咪係佢面前跳樓?
如果你諗 ...
謝謝了影少
我係尋日已經想通左
沒想到 安慰我的是我朋友 而唔係佢
原來冇左就係冇左

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-9-15 12:42 AM 發表
叫肥婆蘭帶你去威去散心啦
好耐冇見了
謝謝你好意

3taks 你我娘家 多謝大家

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2007-9-14 07:28 PM 發表
今日係佢離開我第三日
我好掛住佢
佢好絕情
之前第一個分手時冇感覺 可有可無
佢係我第2個 都係永遠最後一個
沒人會比佢更好
我傻到自殘身體
母親大人哭了
我更加難過
大家要好好珍惜
唔係到冇左時就後悔一世 ...
睇到你張相,我真係冇嘢好講!
傷到自己,又傷到關心你嘅人!
人生嘅磨練,呢啲簡直微不足道!
十里之內豈無芳草呢~

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2007-9-14 07:28 PM 發表
今日係佢離開我第三日
我好掛住佢
佢好絕情
之前第一個分手時冇感覺 可有可無
佢係我第2個 都係永遠最後一個
沒人會比佢更好
我傻到自殘身體
母親大人哭了
我更加難過
大家要好好珍惜
唔係到冇左時就後悔一世 ...
睇到你張相,我真係冇嘢好講!
傷到自己,又傷到關心你嘅人!
人生嘅磨練,呢啲簡直微不足道!
十里之內豈無芳草呢~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。