發新話題

失掉你我已不會做人(尋日打比佢黎 唉 心灰)

係啦, 唔好做傻事呀
引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2007-9-16 15:11 發表
呀穎做乜咁睇唔開呀?我同鴨頭見到都好心痛架
[fly][/fly]

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-9-17 11:50 AM 發表
係啦, 唔好做傻事呀
尋日我打左佢,真係好想做返朋友,不過我已經好累,已經無所謂了,
想知咩事,貼係第一頁,

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2007-9-17 01:07 PM 發表

尋日我打左佢,真係好想做返朋友,不過我已經好累,已經無所謂了,
想知咩事,貼係第一頁,
你打左佢 ﹐定係打電話比佢呀

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-17 09:19 AM 發表

想試ar ..借隻手黎ok??
我實借隻手.....打醒你既

一齊出來玩開心吓啦
引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2007-9-17 13:07 發表
想知咩事,貼係第一頁,
[fly][/fly]

唔好再咁啦
引用:
原帖由 呀穎 於 2007-9-17 17:56 發表
如果我係爆血果陣影咪見唔到D字囉XDD,不過沖涼好痛嫁>
[fly][/fly]

引用:
原帖由 亞龍~ 於 2007-9-17 06:08 PM 發表

我IQ同EQ咁高..邊有事
可能一時控制唔到呢

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-9-17 06:52 PM 發表
唔好再咁啦
一日都係你

引用:
原帖由 臭~b 於 2007-9-16 12:28 PM 發表
下,得果幾條=.="你知唔知我個fd(呀穎)佢仲勁過你呀= =

出賣細妹傻wing子

見到講聲sorry
乜咁鍾意拉小提琴架,咁樣可以證明到啲咩呢?幼稚兼無知!

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2007-9-17 01:07 PM 發表

想知咩事,貼係第一頁,
分手咪分手囉,仲做乜鬼嘢朋友吖!如果冇嘢嘅就唔會分手啦,仲留啲不設實際嘅幻想俾自己!
拖泥帶水!藕斷絲連!清醒啲啦!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。