發新話題

恭喜收爐猫考到車牌

引用:
原帖由 *Yanmi* 於 2007-10-26 07:09 PM 發表

貓哥哥好野~~~~~~貓哥哥最勁..貓哥哥最叻.........
>v<我會睇燈過馬路架啦..
你睇燈都冇用架...佢要撞就撞架喇XD

引用:
原帖由 *Yanmi* 於 2007-10-26 07:09 PM 發表

貓哥哥好野~~~~~~貓哥哥最勁..貓哥哥最叻.........
>v<我會睇燈過馬路架啦..
睇燈過馬路無用
你睇燈佢唔睇架
睇車過馬路都無用
最好係每過一次馬路打一次比佢
問下佢係邊,佢係你果頭你好小心
最好去飲杯野(樓上果D,地下街鋪都有機會比佢撞入來)
等佢離開左果區先
各位生命成可貴

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-10-25 09:53 PM 發表
你班友仔,遇到咩交通意外咪入我數呀!睇車過馬路呀!
有車先好過呀~

引用:
原帖由 貓B 於 2007-10-26 08:16 AM 發表
你唔記得左你話唔識分左右呀.....油門...break ...
唔係卦!唔好氹我開心好喎~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-10-28 11:44 PM 發表

前日拎完個牌
尋晚已經爭D撞車!
爭啲即係未啦,等我同你補補鐘先啦~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-10-29 12:35 AM 發表

係尋晚架車無迫力……一時未習慣
係咪達達嗰架呀?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-10-29 12:36 AM 發表

死佬又話聽日一早返工,咁夜仲死上黎做咩呀!
係呀,七點鐘要出門口喇,不過見咁多日冇蒲頭,咪亮吓相囉,而家走喇,早抖~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-10-28 11:44 PM 發表

前日拎完個牌
尋晚已經爭D撞車!
好似咁............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 笨笨~ 於 2007-10-27 03:53 AM 發表

你睇燈都冇用架...佢要撞就撞架喇XD
咪就係囉

引用:
原帖由 *Yanmi* 於 2007-10-28 12:25 AM 發表

=口=!!!!!!避唔到..................
明明綠燈轉眼變成紅燈~~~~~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。