14 12
發新話題

arm arm睇到,唔知係咪真

arm arm睇到,唔知係咪真

請將這消息轉出去!

>>Subject: Fw: 急件!請告訴大家
>>
>>
>>
>>急件!請大家告訴大家~~~~要快速的傳!
>>這資訊是今天早上得到的,來自Microsoft 和 Norton。
>>請你將它發給你認識的每一位會接觸國際互聯網的人。
>>你有可能收到一封帶有稱為 「生活是美好的! .pps」的
>>PowerPoint的演示文件。
>>
>>如果你收到它,在任何環境下都不要打開它,且立即刪除它。
>>
>>如果你打開了它,你的螢幕上將會跳出一條消息:「現在為時已晚,你的生活將不再

>美好」。隨之而來,你會失去個人電腦上的一切東西,而那個發信給你的人將獲得你

>姓名、電子郵件和密碼。
>>
>>
>>這是一個新的病毒,我們需要盡一切可能來阻止這種病毒。美國已經確認了它的危險

>性,而殺毒軟體不能清除它。是一位自稱"生命擁有者"的駭客客製造的。他的目標是

>毀個人電腦,且他正和
>>Microsoft
>>文件副檔名的原因。請copy 這封信給您所有的朋友!謝謝

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-4 11:17 PM 發表
呢類病毒電郵,久唔久就會有
咁你收唔收到呀?
我睇到即刻就去check E-mail,好在冇

凡係不明來歷o既e-mail
我睇都唔睇就會del!!

不過就算知係咩人send過o黎,都會睇清楚o既...
路人甲,四圍八囧rz...

點解我次次都收唔到?

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-4-4 23:46 發表
點解我次次都收唔到?
妳冇聽過
【蠢 & 笨o既人,係唔會傷風感冒】
呢個道理咩?!

情況....應該相同

引用:
原帖由 eric 於 2006-4-4 11:48 PM 發表

妳冇聽過
【蠢 & 笨o既人,係唔會傷風感冒】
呢個道理咩?!

情況....應該相同
好彩我成日都傷風感冒

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-4 23:53 發表

比喻得好正
XDDDDDDDD
佢轉死性,唔反駁 + 認晒!!
學精o左!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-5 01:28 發表

仲學唔精既就死啦
咁佢應該死得!
聽日拜多個先

呢云真係「死魚一條」law

i never open such rubbish e-mail
IF YOU THINK YOU CAN , YOU CAN !!!!!
IF YOU WANT TO CONQUER THE WORLD , USE YOUR BRAIN !!

14 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。