14 12
發新話題

港鐵揾老襯

港鐵揾老襯

又話今併之後有著數,點知今日使多7文鷄。原因係取消咗南昌站轉乘 701、702 號巴士優惠迫你D人搭地鐵。

引用:
原帖由 夏美雪 於 2007-12-1 02:25 PM 發表

咁慘~~
唔算慘,係條氣唔多順

引用:
原帖由 夏美雪 於 2007-12-1 02:33 PM 發表

咁都幾谷氣嫁,同埋而家咩都加價,人工又唔見加
但係之前話明係減㗎嘛

有人係南昌站搞緊抗議行動,又有簽名行動,好似話提出司法覆核

引用:
原帖由 fck1955 於 2007-12-1 01:42 PM 發表
又話今併之後有著數,點知今日使多7文鷄。原因係取消咗南昌站轉乘 701、702 號巴士優惠迫你D人搭地鐵。
著數...唔係人人都有架...........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

商家佬、大財團、香港政府,講 d 野你都好信!

班轆街專搵香港人笨 X  

多 d 尼 3Talks 吹下野好過啦!
今晚同你食左佢 !!!

搵香港人笨 , 真係有冇搞錯呀 !

引用:
原帖由 夏美雪 於 2007-12-1 02:33 PM 發表

咁都幾谷氣嫁,同埋而家咩都加價,人工又唔見加
呢句最感同身受!

打工仔幾慘架, 衣食住行樣樣加,人工就無加

引用:
原帖由 fck1955 於 2007-12-3 10:56 PM 發表
打工仔幾慘架, 衣食住行樣樣加,人工就無加
加的話...都係幾百蚊...

留番比你執藥啦~~~~~~

14 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。